2777
2789
عنوان

بازم همکارم....

113 بازدید | 26 پست
دیروز یه مقداری همکارمو بهتون معرفی کردم. میخوام از کار و فضولی امروزش هم بگم. ادارمون یه سری از وامهای مبلغ بالا و البته با سود بالا میده. از یکی از همکارهای آقا خواستم تا برای این وام ضامنم شه. سریع این همکار محترمه بع اون یکی همکارم میگه " این یه وام دیگه داره با این قسط ماهیانه این مبلغ. " یعنی یه طوری میخواست که اون آقا ضامنم نشه. جالبه که ضامن اون وام قبلیم هم همون آقا هست. بعد این خانم هروروز دنبال وامه. انواع و اقسام وام داره . هنوزم دنبال وامه.
دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.
بهش میگم من فقط یک وام دارم با این قسط . تو 10 تا وام داری که اگه همشو جمع کنی از مبلغ قسط من هم بالاتر میره. میگه قسط فلان و فلانو شوهرم میده. انگار که خدای نکرده شوهر من مرده . من تنهایی باید جور همه چیزو بکشم. دوست دارم خفش کنم. فضول بی شعورو./

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما آخر شب میریم پارک . یعنی شوهرم دیر میاد ماهم تفریحمون میمونه برای آخر وقت . بعد این خانم حسود شوهرش اکثر روزهای هفته خونه نیست. محل کارش یه جای دیگس. حالا که فهمیده ما شبها میریم بیرون میگه ما شبها بیرون نمیریم. بچه هام عادت میکنند ولگرد میشن.
من نمیتونم دل کسی رو بشکونم. نمیتونم نقصهای کسی رو به روش بیارم. وگرنه اگه بخوام مثل خودش رفتار کنم باید بشینه یه هفته گریه کنه.
سوگل جان توی پررویی همکارت که شکی نیست ولی من فکر میکنم شما خیلی رو همکارت حساس شدی و مدام ازش گلگی میکنی بیخیال باش و زیاد بهش توجه نکن اخه سخته هرروز یه ساعاتی از روزت رو با یه نفر بگذرونی و ذهنیت خوبی در موردش نداشته باشی اینجوری اذیت میشی