فاطمه۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 98 عنوان انتخاب رشته 106 بازدید | 12 پست سلام بچه هامن کنکور دادم سال دوممهرشتم ریاضیهبنظرتون دانشگاه رشته مهندسی کامپیوتر برم یا حسابداری؟همیشه دوس داشتم مهندس شم اما استعداد ریاضی ام ندارمحسابداری رو برای این میخوام ک همه جا برای کار بر میدارن 1399/07/02 | 03:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mobinihasan عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2306 اگر کامپیوتر بخونید و وارد کد نویسی بشید در اینده و خارج دانشگاه رشته دیجیتال مارکتینگ و سئو رو بخونید خیلی درامد بیشتری از حسابداری دارهمشاور کسب و کار سایت کنکور کلوپ مشاور کسب و کار و استارتاپ
zahra_ni عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4788 حسابداری کارش هست گلم البته فقط مدرکش مهم نیست باید دوره هایی که نیازهست رو کنارش طی کنین حتما وگرنه نمیتونین کاری پیداکنینکامپیوتر کارش خیلی کمتر هست الان اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
فاطمه۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 98 اگر کامپیوتر بخونید و وارد کد نویسی بشید در اینده و خارج دانشگاه رشته دیجیتال مارکتینگ و سئو رو بخون ... خیلی ممنون از راهنماییتون..ینی بعد از دانشگاه یک راست وارد بازار کار نمیتونم بشم با کامپیوتر نه؟
mobinihasan عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2306 خیلی ممنون از راهنماییتون..ینی بعد از دانشگاه یک راست وارد بازار کار نمیتونم بشم با کامپیوتر نه؟ خیربازار کار به متخصص احتیاج دارهدر زمان تحصیل دانشگاهی باید تخصص ها و مهارتهاتونو بیشتر کنید که زمان فارغ التحصیلی چیزی برای عرضه داشته باشید بشکل حرفه ایدانشگاه اموزش حرفه ای نمیده متاسفانهمشاور کسب و کار در سایت کنکور کلوپ مشاور کسب و کار و استارتاپ
فاطمه۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 98 حسابداری کارش هست گلم البته فقط مدرکش مهم نیست باید دوره هایی که نیازهست رو کنارش طی کنین حتما وگرنه ... اما خب اگه کار برای کامپیوتر پیدا شه حقوق بالاتری داره نسبت ب حسابدار اینطور نیس؟
mobinihasan عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2306 خیلی ممنون از راهنماییتون..ینی بعد از دانشگاه یک راست وارد بازار کار نمیتونم بشم با کامپیوتر نه؟ کسی اگر بجای دانشگاه بیرون دوره ببینه حتی از یک فارغ التحصیل جلوتره تو رشته کامپیوترمشاور کسب و کار در سایت کنکور کلوپ مشاور کسب و کار و استارتاپ
zahra_ni عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4788 اما خب اگه کار برای کامپیوتر پیدا شه حقوق بالاتری داره نسبت ب حسابدار اینطور نیس؟ راستش دقیق نمیدونم عزیزم اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
فاطمه۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 98 کسی اگر بجای دانشگاه بیرون دوره ببینه حتی از یک فارغ التحصیل جلوتره تو رشته کامپیوتر مشاور کسب ... اینطور که شما گفتید من یکم دودل شدم برای انتخابِ این رشتهرشته های مدیریت بهترن؟تو دانشگاه برای کار مدیریت هم آموزش برای کار نیس و دوباره باید تو کلاسای کارآموزی شرکت کنم؟
فاطمه۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 98 راستش دقیق نمیدونم عزیزم باشه گلم بازم ممنون
mobinihasan عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2306 اینطور که شما گفتید من یکم دودل شدم برای انتخابِ این رشته رشته های مدیریت بهترن؟ تو دانشگاه برای ک ... رشته هایی به این شکل مهارت ها و تجربیاتش بدرد میخورن و مدرک دانشگاهیشون اصلا کاربردی ندارهدر کل رو اموزش دانشگاه زیاد حساب باز نکنید و از دوره های تخصصی تکمیری خارج دانشگاه استفاده کنیدمشاور کسب و کار در سایت کنکور کلوپ مشاور کسب و کار و استارتاپ
فاطمه۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 98 رشته هایی به این شکل مهارت ها و تجربیاتش بدرد میخورن و مدرک دانشگاهیشون اصلا کاربردی نداره در کل رو ... واقعا ممنونم از راهنمایی دقیقتون
mobinihasan عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2306 واقعا ممنونم از راهنمایی دقیقتون درود بر شمابر بلندای موفقیت مشاور کسب و کار و استارتاپ