2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

106 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها

من کنکور دادم سال دوممه

رشتم ریاضیه

بنظرتون دانشگاه رشته مهندسی کامپیوتر برم یا حسابداری؟

همیشه دوس داشتم مهندس شم اما استعداد ریاضی ام ندارم

حسابداری رو برای این میخوام ک همه جا برای کار بر میدارن

اگر کامپیوتر بخونید و وارد کد نویسی بشید در اینده و خارج دانشگاه رشته دیجیتال مارکتینگ و سئو رو بخونید خیلی درامد بیشتری از حسابداری داره

مشاور کسب و کار سایت کنکور کلوپ

مشاور  کسب و کار و استارتاپ

حسابداری کارش هست گلم البته فقط مدرکش مهم نیست باید دوره هایی که نیازهست رو کنارش طی کنین حتما وگرنه نمیتونین کاری پیداکنین

کامپیوتر کارش خیلی کمتر هست الان

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر کامپیوتر بخونید و وارد کد نویسی بشید در اینده و خارج دانشگاه رشته دیجیتال مارکتینگ و سئو رو بخون ...

خیلی ممنون از راهنماییتون..ینی بعد از دانشگاه یک راست وارد بازار کار نمیتونم بشم با کامپیوتر نه؟

خیلی ممنون از راهنماییتون..ینی بعد از دانشگاه یک راست وارد بازار کار نمیتونم بشم با کامپیوتر نه؟

خیر

بازار کار به متخصص احتیاج داره

در زمان تحصیل دانشگاهی باید تخصص ها و مهارتهاتونو بیشتر کنید که زمان فارغ التحصیلی چیزی برای عرضه داشته باشید بشکل حرفه ای

دانشگاه اموزش حرفه ای نمیده متاسفانه

حسابداری کارش هست گلم البته فقط مدرکش مهم نیست باید دوره هایی که نیازهست رو کنارش طی کنین حتما وگرنه ...

اما خب اگه کار برای کامپیوتر پیدا شه حقوق بالاتری داره نسبت ب حسابدار اینطور نیس؟

کسی اگر بجای دانشگاه بیرون دوره ببینه حتی از یک فارغ التحصیل جلوتره تو رشته کامپیوتر

اما خب اگه کار برای کامپیوتر پیدا شه حقوق بالاتری داره نسبت ب حسابدار اینطور نیس؟

راستش دقیق نمیدونم عزیزم

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
کسی اگر بجای دانشگاه بیرون دوره ببینه حتی از یک فارغ التحصیل جلوتره تو رشته کامپیوتر مشاور کسب ...

اینطور که شما گفتید من یکم دودل شدم برای انتخابِ این رشته

رشته های مدیریت بهترن؟

تو دانشگاه برای کار مدیریت هم آموزش برای کار نیس و دوباره باید تو کلاسای کارآموزی شرکت کنم؟

اینطور که شما گفتید من یکم دودل شدم برای انتخابِ این رشته رشته های مدیریت بهترن؟ تو دانشگاه برای ک ...

رشته هایی به این شکل مهارت ها و تجربیاتش بدرد میخورن و مدرک دانشگاهیشون اصلا کاربردی نداره

در کل رو اموزش دانشگاه زیاد حساب باز نکنید و از دوره های تخصصی تکمیری خارج دانشگاه استفاده کنید