2789
عنوان

فالگیر😐

783 بازدید | 13 پست

کسی اعتقاد داره به فال و این چیزا!

من فال گرفتم هرچی گفته بود تا الان یکیش شده😐

یه چیزیم خودم دو روز بود فهمیده بودم بهم گف بخدا

دیگ همچین کاری واقعا نمیکنم😭ناامید شدم نسبت ب زندگی این کارا چیه اخه میکنیم بعضا آدم وسوسه میشه

بیایید بگید شما اعتقاد دارین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه منه دیوونه همینجور از سر تفریح ب کسی زنگ زدم و چند تا چیز گف ک واقعا اتفاق افتاد 😭😭میترسم

اینا فقط گذشتتو میتونن بفهمن و فکرتو بخونن, باتوجه به گذشتت یه دروغی سرهم میکنن میگن قراره اتفاق بیفته, بعضی وقتا شانسی درست درمیاد. 

09397477279 این شماره یه دعانویسه تو همدان فک کنم پسرشه ک واتس اپم داره. میخای پیام بده سرکتابش رایگانه اگ مشکل داشته باشه کسی دعامیده فک کنم ارسالم میکنن قبلاً دوستام حضوری پیشش رفتن

سلام عزیزم ببین استارتر اعتقاد نیست گاهی اوقات فال‌و طالع‌بینی درسته چون بر اساس ستاره هر کسی انجام میشه . اگر پیش کاربلد بری متوجه میشی دروغ یا خرافات نیست . البته این نظر شخصی منه 

من یه فال*گیر میشناسم کارش عااالیه انگار واقعا از اینده اومده همه چیو از زندگیتون میدونه و دقیق میگه.این شمارشه 09127865938 ولی به زنگ و تماس جواب نمیده.فقط به واتس اپ و تلگرامش پیام بدید.هرجای ایران باشید انجام میده براتون ویس میفرسته

من برای خودموشوهرم جدایی زده بودن .شوهرم ،خودمو بچم روازخونه انداخت بیرون اوضاع مون خیلی ناجورشده بود حتی دلیلی هم نداشت هی میگف نمیخام ببینم جفت تون رو. جلوش سیاه شده بودیم به پیشنهاد همسایه قدیمی مادرم پیش یه خانوم باوجدان که موکل داشتن کارم روانجام دادم ونتیجه گرفتم کاراصلیشون قهوه است ولی اصرارش کنیدکارتون رو راه میندازه 09056402659 کژال اسمشه خیلی باوجدان ومهربون هستن حتما کمک تون میکنه