2777
2789
عنوان

نوزاد 25روزه

560 بازدید | 10 پست

بچم 25روزشه شب برای شیر من باید بیدارش کنم یا خودش پا میشه همیشه خودش پا میشه ولی باز من ساعت میزارم بعد شما بچتونو روزی چند بار با روغن ماساژ میدین من پاهاشو با لوسیون بچه ماساژ میدم دور گوششم همینطور صورتشم با آب ولرم پنبه تمیز میکنم زیر بغلشم هر وقت لباسشو عوض میکنم با کرم هر موقع هم کثیفی کرد میشورمشو بین پاهاشم با کرم آردن نوشته روغن کبد ماهی هست میزنم بهش هفته ی بارم آبجیم حمومش میکنه از بچه داری فقط حمومشو نمیتونم با پیرهنشو عوض کنم دیگه جیزیم مونده میشه بهم بگین ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرررین مادر نمونه 

مرسی کل وقتم برای بچه هست فقط میتونم ی غذایی درست کنم با ظرفام بشورم بچم خداروشکر آرومه ولی خودم روش خیلی حساسم وقتیم خابه همش میگم الان ی چیزش میشه 

ایشالا منم بتونم در اینده همچین مادری بشم برا بچم 😊😊😊

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 

عزیزم هروقت دست میزنی پوستش خشکه ،چرب کن بدنشو 

روزی دوبار چرب کنی خوبه

ماساژ هم روزی یک بار انجام بده بچه همش دراز کشیدست خسته میشه بدنش

رو پهلو هم بذارش بعضی وقتا

بالش هم زیر سرش نذار

بعد از هربار شیر خوردن اروغشو بگیر

برا خوابش لالایی بذار بغلیش نکن و عادت به رو پا خوابیدنش نده که خودت اذیت میشی  

برنامه گهواره رو دانلود کن  خیلی خوبه 

از طرف من بچلونش😍❤️

مرسی کل وقتم برای بچه هست فقط میتونم ی غذایی درست کنم با ظرفام بشورم بچم خداروشکر آرومه ولی خودم روش ...

فقط مراقب باش پتو رو صورتش نیفته وگرنه نگرانی نداره. پتو رو دورش بپیچ که خیالت راحت باشه

سرشم در جهت های مختلف بذار که ماهیچه های گردنش یکسان رشد کنن 

ایشالا منم بتونم در اینده همچین مادری بشم برا بچم 😊😊😊

منم اولش فک میکردم نمیتونم ولی هم بچت دنیا اومد احساس مسئولیت میکنی اولش تا دوهفته اول خیلی سخته ولی خداروشکر من خانوادم پیشم بودن راحت بودم همی ک رفتن همش گریه میکردم ک نمیتونم ولی توکل به خدا کردمو کم کم یاد گرفتم

فقط مراقب باش پتو رو صورتش نیفته وگرنه نگرانی نداره. پتو رو دورش بپیچ که خیالت راحت باشه سرشم در جه ...

بخدا در طول شب فک نکنم دو ساعت خودم بخابم همش استرس داری تا خودت بچه نیاری هیچ وقت مامانتو درک نمیکنی 

عزیزم هروقت دست میزنی پوستش خشکه ،چرب کن بدنشو  روزی دوبار چرب کنی خوبه ماساژ هم روزی یک بار ...

اروغشو میگیرم سر دستم میزارمش ی بالشتم میزارم کنارش ک تکون نخوره هر باری ک پوشکشو عوض میکنم چربش میکنم بالشت تا الان نذاشتم زیر سرش ولی میگن بزار