2777
2789
عنوان

طب سنتی

113 بازدید | 13 پست

کارشناس طب سنتی هستم 

درمان 

کبد چرب ،دیابت،فشارخون،قندخون،چاقی،لاغری،افسردگی،تناسب اندام و..... انجام میدم   

پیج اینستا tebesonati_99@

واتساپ یا تلگرام پیام بدید 09220795321

مشاوره رایگانه

سلام 

واس بستن اشتها هم دارو دارید؟😐☹

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بله. واتساپ پیام بدید مشاوره رایگان اصلاح مزاج ام انجام میدیم

ممنونم عزیزم 

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
سلام  عزیزم  سوزش سردل ام دارید؟

نه ندارم ،مابین غذا وقتی میخوام لقمه رو قورت بدم حالت خفگی میگیرم یا میپرم چون حس میکنم تنفسم قطع شده

ناگفته نماند همانژیوم کبد و روده تحریک پذیر «یبوست»هم دارم

کلام آخر....اللهم عجل لولیک الفرج
سندروم روده تحریک پذیر دارید؟؟   اینا اختلات گوارشی پاکسازی کبد ام انجام میدیم به شما زیر ...

یعنی با پاکسازی کبد ممکنه که همانژیوم برطرف بشه؟؟چون کبدم چرب نیست و مشکل دیگه ای جز این نداره

۳۶سال

این حتما باید بدونید که قرص های ضد بارداری و پیشگیری نباید استفاده کنید چون بدتر میشه واینک تا قبل درمان نباید باردار بشید البته اگه قصد بارداری دارید.

این حتما باید بدونید که قرص های ضد بارداری و پیشگیری نباید استفاده کنید چون بدتر میشه واینک تا قبل د ...

اصلا این قرص ها رو مصرف نمیکنم و قصد بارداری دیگه ندارم 

یعنی با پاکسازی کبد ممکنه که همانژیوم برطرف بشه؟؟چون کبدم چرب نیست و مشکل دیگه ای جز این نداره

مشکل شما کبد چرب نیس کبد چرب از حرارت بالای کبد باعث میشه کبدچرب بشه و درمان خودش داره. مشکل شما نوعی کیست یا بافت یا کلافه عروقی هستش که داخل کبدتون بوجود اومده.   به شماره زیر در واتساپ یا تلگرام جهت درمان پیام بدید   09220795321