2777
2789

من میخورم مزخرفه پوستم خشکه لبام داغونه.همش استرس بارداری دارم،چشام ضعیف شده ولی مجبورم ادامه بدم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید حواسم باشه یه مدت باردارنشم چون به شدت روی جنین اثر منفی میزارن دارم همزمان چند روش جلوگیری استفاده میکنم.

منم چندروزي ميشه استفاده ميكنم  تاثيرش روي پوستتون چجوريه؟

من خوردم اثرات جانبیش زیاده مثل خشکی لب و مو و حتی سیاه شدن اتگشت که برای من انگشت پام بود 

من همه اینا رو داشتم

جوشام وحشتناک بود ولی خب برای مت خوب جواب داد

فقط حواست باشه دوماه یا سه ماه یه بار ازمایش بدی  برای میزان ویتامین آ بود فک کنم که تاثیر منفی‌روی کبد و اینا نزاره 

مم یهویی صورتم پرجوش شد بزرگ و دردناک جوری که نمیتونستم راحت بخوام چنذین دارو استفاده کردم فایده نداشت اران اینو دارم میخورم جوشام دارن خشک میشن و بعد اون دیگه جوش نزدم پوستمم روشنتر شده ولی متاسفانه پوستم خشک خشکه و مدام مرطوب کننده میزنم.تابخوام وضو بگیرم انقدر میخاره و اذیت میشم اشکم درمیاد لبام داغون شده بدتر ازاون چشمام خشک و ضعیف شده همه از عوارض قرصه

2790
2778
2791
2779
2792