فردا باید برم آمینوسنتز دلم میخواست مامانم پیشم باشه ازم مراقبت کنه بعدش..خودم تنهام از خانوادم دورم..شوهرم صبح میره ساعت ۳ خونه س ولی نمیدونم چرا نگرانم احساس میکنم ب ی نفر احتیاج دارم دلم از غریبیم گرفت کسی نیست بدادم برسه ..توروخدا امشب شب شهادت حضرت رقیه س دعا کنین همه چی خوب باشه 🙏😔😔
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
نگران نباش استرس نده به خودت خدا باهاته نینیتم تو دلته تنها نیستی چی بهتر از این
دعام کن 😔
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
ان شاالله همه چی عالی پیش میره تو هم واسم دعا کن منم نینی تو دلم باشه
انشالله خدا نی نی سالم و صالح بهت بده...منم سخت باردار شدم از این میسوزم ک خدا نگیرش ازم..