2777
2789
عنوان

دلم میخواد گریه کنم ولی نمیتونم

114 بازدید | 6 پست

فردا باید برم آمینوسنتز دلم میخواست مامانم پیشم باشه ازم مراقبت کنه بعدش..خودم تنهام از خانوادم دورم..شوهرم صبح میره ساعت ۳ خونه س ولی نمیدونم چرا نگرانم احساس میکنم ب ی نفر احتیاج دارم دلم از غریبیم گرفت کسی نیست بدادم برسه ..توروخدا امشب شب شهادت حضرت رقیه س دعا کنین همه چی خوب باشه 🙏😔😔

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
نگران نباش استرس نده به خودت خدا باهاته  نینیتم تو دلته تنها نیستی چی بهتر از این

دعام کن 😔

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله همه چی عالی پیش میره  تو هم واسم دعا کن منم نینی تو دلم باشه

انشالله خدا نی نی سالم و صالح بهت بده...منم سخت باردار شدم از این میسوزم ک خدا نگیرش ازم..

انشالله خدا نی نی سالم و صالح بهت بده...منم سخت باردار شدم از این میسوزم ک خدا نگیرش ازم..

فکرای منفی نکن به خدا توکل کن هروقت خیلی نگرانی صدقه بده ی آیت الکرسیم بخون

مامان دوتا دخمل ناز 😍
فکرای منفی نکن به خدا توکل کن هروقت خیلی نگرانی صدقه بده ی آیت الکرسیم بخون

اره توکل کردم ب خودش❤