2777
2789
2790
2778
عنوان

دانشجو

145 بازدید | 9 پست

میشه واسم هرکدوم ی صلوات بفرستین قبول بشم انتخاب رشته فرهنگیان؟بخدا خییلی دلم میخواد😭🙏🙏ی صلوات همش چن ثانیه میشه.

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

بله که میشه😊اللهم صل علی محمدوال محمدوصلی الله علیه واله وسلم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من برات فرستادم از ته دلم برات دعا کردم که قبول بشی    چون خودمم عاشق این رشته هستم و خدا خدا میکنم قبول بشم 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
بله که میشه😊اللهم صل علی محمدوال محمدوصلی الله علیه واله وسلم

مرسی عزیزم

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
ان شاالله قبول شی عزیزم🌹🌿

ان شالله .فدات🌹🌹

من برات فرستادم از ته دلم برات دعا کردم که قبول بشی    چون خودمم عاشق این رشته هستم و خدا ...

ممنون گلم.ان شالله تو هم قبول بشی

دوستان دانشجو با عضویت رایگان در سایت سامانه دانشگاهیان بین المللی، دانشجویان به امکاناتی از قبیل بیمه و سابقه کار در طول تحصیل/ کلاس ها و کتابخانه های مجازی/پروپوزال ها و پایان نامه ها با گرایش تحصیلی چه به صورت انگلیسی و فارسی و انواع تخفیف سفرها برای قطار و بلیط ها و .... خیلی مزایا هست که با عضویت رایگان از طریق لینک زیر خواهید رسید

https://my.isic.ir/student?affinity_id=564724

با سلام

⚠️با توجه به نیاز مهم دانشجویان در زمینه بازار کار تصمیم گرفتیم این کانال رو بزنیم.

حالا اینجا قراره چیکار کنیم:

1⃣یه سری از بچه ها پروژه/تمرین هایی رو که میخوان انجام بشه اینجا میفرستن و سایر دانشجوهایی ک توانایی انجام اون پروژه/تمرین رو داشته باشن انجامشون میدن.

2⃣شرکت ها در صورت تمایل آگهی های استخدام و همکاریشون رو واسمون میفرستن.

📳ارتباط با ما

@Fmoradi8

@University_School_Projects

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز