2777
2789
عنوان

دلوین ام بازم براتون نذری اوردم😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 169 پست
سلام لطفا واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون دعا کنید منوهم دعا کنید مرسی 

بله امام زمان که قربونش برم اول همه دعا هاست

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلوینت جان توروخدا منو یادت نره،،خیلی محتاج دعام 

حتما 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

سلام عزیزم 

فاطمه واسم خیلی دعاکن مرسی❤

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

سلام به استادتر عزیز....

میشه به نیت شفای منم دعاکنید اسمم فریباست

برای سلامتی مادرم هم دعاکنید ممنونم

برای ظهور امام زمان( عج )خیلی دعاکنید...

الهم عجل لولیک الفرج.....

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام به استادتر عزیز.... میشه به نیت شفای منم دعاکنید اسمم فریباست برای سلامتی مادرم هم دعاکنید مم ...

عزیزم چشم حتما 

لطفا برای مادر شدن @الناخانووووووم   @مامان_آینده_هستم   @sar_be_hava   @مل ...

الهی دلت شاد شه، حاجتت روا شه، تنت سلامت باشه و دلت پر از آرامش، برای حاجت رواییت صلوات می فرستم.🌸😘

ممنونتم🙏🙏❤💚🌷🌸😘

استاتر اسمم فاطمه#  هست، التماس دعا برای مادر شدنم.. برات صلوات می فرستم🌷💚❤🙏🤲

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

@m___s @7272‍ 

@Mahsaaaa72‍ 

@تیناز71‍ 

@پارکر‍ 

@مامان3قلوها‍ 

@مامان67‍ 

@خوشبختs‍ 

@مینای_بهاری‍ 

@elahhhe‍ 

@بهارناز20‍ 

@مهسایی‍ 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆