کسی اینجا سهمیه پنج درصدی داشته ک فرهنگیان قبول بلشه.مشاور اینجا نیس یکم ب من توضیح بده؟
ی سوال دارم
خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...
اسم سهمیه میاد انرژی منفی میگیرم حس میکنم حق خوری بزرگیه حالا چه 1 درصد چه 100 درصد
خب چیکار کنم همه استفاده میکنن منم استفاده میکنم.
وگرن منم همیشه میگم توی کنکور هیچ سهمیه ای نباید داده بشه.پس فردا همینا میخوان دکتر بشن ک با سهمیه وارد شدن
خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
حالا باز ایثاگری چیزی نیست. ولی یه سری هستن از 10 هزار میشن هزار و مردمو میکشن
اره من خودمم ی جایی خوندم با رتبه بیست هزار طرف دندون پزشکی و پزشکی قبول شده بودن
اره من فکر کردم شما جانبازی دیدم نوشتی ایثارگر. کارشون بده ولی به قول شما ما هم داشتیم استفاده میکیر ...
اره منم موافقم با برداشتنش.میتونن حقوق و مزایای دیگه ای قرار بدن.سهمیه کنکور اصن منطقی نیست