2777
2789
عنوان

درمان دلتنگی چیه؟

523 بازدید | 53 پست

سلام دوستان من یک سااااااااله کات کردم باکسی ک دوسش داشتم ینی اون ولم کرد.بعد من نمیدونم چرا بعدگذشت این همه مدت امشب دیوونه واردلتنگش شدم جلوی اشکامو نتونستم بگیرم.مشاورم رفتم .یادگاریاشو ازبین بردم عکساشو پاک کردم و ی مدت موقتا توذهنم نبودزیاد.اما یهو خودبخود یاد خاطرات خوب میفتم جیگرم اتیش میگیره.دیگه چکار کنم یادم بره اونو؟

مردم اغلب می‌گویند انگیزه‌ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه دوش بگیرید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

+چاره ی دلتنگی چیه؟ 

_دیدار

+اگه نشد؟ 

_سیگار

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

دلتنگی مثل آتیش زیر خاکستره خودت نمیفهمی یهو کل وجودت آتیش گرفته😔

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
+چاره ی دلتنگی چیه؟  _دیدار +اگه نشد؟  _سیگار

عه  عه 😐😐😐😐😐😐

فکر میکردم فراموشش کردی💔 وقتی فهمیدم به یادشی نا امید شدم🌷من برات 6 تا 1 گزاشتن یادگاری  اخریو نخوندم تو هم  برام یدونه 1 گزاشتی یادگاری 🌷
عه  عه 😐😐😐😐😐😐

😂😂😂

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
کاملا درکت می کنم چون بهش عادت کرده بودی خودتو سرگرم کن ..وبسپار ب زمان ب مرور یادت میره

دیگه یک سال زمان کمی نیست.دوستام یک ماهه اکی میشن

مردم اغلب می‌گویند انگیزه‌ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه دوش بگیرید.