2777
2789

دوران جنینی هم دخترم پاهاشو میلرزوند من داخل شکمم حس میکردمش

هنوزم هردوپاشو گاهی میلرزونه از مچ به پایین چند ثانیه

دستاشم از مچ به پایین گاهی میلرزه

ترسیدم بچه ها😢

خواهش میکنم اگه اطلاعی دارین بگین

خب به دکتر نشون بده عزیزم

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر چی میتونه باشه؟؟بخاطر اعصابه یعنی؟ اوایل فکرکردم چیزخاصی نیست ولی هنوزم گاهی هست امروز خیلی ...

یباریه پزشکی میگفت نوزادان چون هنوزم فکرمیکنن‌داخل کیسه آب هستن اینطورمیکنن 

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
من پسرم از اول تا چهل روز اینطور بود پاهاش.. .بردم دکتر گفت خودش به مرور خوب میشه واقعا هم بعد مدتی ...

جدی عزیزم من خیلی ترسیدم زدم نت همه گفتن آزمایش داد بچمون پیگیری کردیم ترسیدم نکنه چیز خطرناکی باشه

به دکترش که حتما میگم ولی تاامروز خیلی برام مهم نبودکه نگفتم

الهی بمیرم دخترم توبیداری اینکارو میکنه  آخه الان چی اعصاب😭

اعصاب فقط از عصبانیت نمیاد گلم من شوهرم خیلی ادم ارومیه از عصب های مغزیه ..چیز خاصی نیست..تو بیداری شوهرم تا الان اینجور نشد.چرا دکتر نمیبری شاید مسکلی نباشه اصلا!

🥰🤱🏻
الهی بمیرم دخترم توبیداری اینکارو میکنه  آخه الان چی اعصاب😭

نگران نباش پسرمن کوچیک بود گاهی اینمورمیکرد دکترگفت تامدتی طبیعیه

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،