2777
2789
عنوان

حال آدمو بهم میزنن....🤢🤢😡😡😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 34 پست
شما تعداد اونا رو با تعداد تحقیر دخترا مقایسه میکنی؟!!! در ضمن من کجای تاپیکم گفتم مشکلی با تحقیر پ ...

انسان عاقل وقتی با یه مسئله‌ای مشکل داره، چیزی رو تفکیک نمیکنه، میگه به طور کلی با این مسئله مشکل دارم، حالا میخواد راجع به زن باشه یا مرد، ایرانی باشه یا خارجی... فرقی نمیکنه ...

شما هم سعی کن اینجور چیزارو نخونی، حتی یک مخاطبِ این جوکا کم شه، یک نفره... من که سال‌هاست جوکای مربوط به زن و مرد و قومیت رو نمیخونم...

گفتم زن و مرد ؛ چون هممون انسانیم ... فرقی بینمون نیست...

🖤

انسان عاقل وقتی با یه مسئله‌ای مشکل داره، چیزی رو تفکیک نمیکنه، میگه به طور کلی با این مسئله مشکل دا ...

🤣🤣🤣

بله جوکای مربوط به جنسیت رو نمیخونی بعد برمیگردی میگی(واسه پسرام میسازن باید """بی جنبه""" بازی در بیارن؟)🤣🤣✋🏻

دروغ_چیز_بدیست#  

ی سوال  قبل از اینکه تو تاپیک نظر بدی اصلا متن تاپیکو خوندی؟؟!!

من گفتم چرا یسری دخترا از این پستای  زن ستیزی حمایت میکنن و میخندن!!!!

مسئله فعلا اینه متوجه هستی؟؟ایییین 

مثل این میمونه  الان کودک ازاری هست ما باید بگیم چرا وقتی داریم از کودک ازاری صحبت میکنیم از ازار هایی که انسان بزرگ میبینه نگیم؟؟!

چرا وقتی داره راجب یک شهر ظلم میشه و امکانات نداره همزمان باهاش از امکانات دیگر شهر ها نگیم؟؟(در صورتی که مسئله الآن فقط اون شهرره فقط اووون شهر !!!!)

چیز زیادی نمیخواد یکم فکر کردن فقط!!

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣 بله جوکای مربوط به جنسیت رو نمیخونی بعد برمیگردی میگی(واسه پسرام میسازن باید """بی جنبه""" ب ...

استاد؛ یه زمانی پیجایی رو فالو داشتم که همه مدل جوکی میذاشتن، درمورد پسر، دختر، قومیت، پدر، مادر... همون پیجا باعث میشدن تو اکسپلور اینستام جوکای بیشتری بخونم...بعداز یه مدت دیدم جذابیتی ندارن و آنفالوشون کردم، 5سال پیش ، ان‌شاءالله با گزینهء آنفالو آشنایی داری دیگه؟؟؟؟ استاد رسانه 🤣

بیشتر_فکر_کنیم#  

قسمت دوم حرفت : بین کودک و آدم بزرگ تفاوت‌هایی دیده میشه که بین دختر و پسر بالغ دیده نمیشه، دختر و پسر بالغ که به این جوکا میخندن ؛ مشکلی با این قضیه ندارن

مثال شهر مدرن و غیر مدرن هم هیچ ربطی به بحث ما نداشت...کلا بی ربط بود.

من دارم میگم اگه میخوای نسبت به این مسئله واکنش نشون بدی ، کلا بگو چرا باید به جوک جنسیتی بخندیم، جوکایی که مربوط به دختر و پسره.. مربوط به زن و مرده...اگه خندیدن به این جوکا واسه دخترا اشتباهه ، واسه پسرا هم اشتباهه 

اینقدر با هرچیزی از همجنسای خودمون ایراد نگیریم، اگه میخوایم خرده بگیریم چرا فقط از دخترا باشه؟ چرا فقط دخترایی که به اینجور جوکا میخندن باید ازشون ایراد بگیرین؟ کار اون پسرا درسته ؟؟؟؟؟؟

هرچند واسه من مهم نیست، هرکاری دلشون میخواد بکنن ، اون بحث بی جنبه و با جنبه‌ای که هم گفتم واسه همین بود ، یکی خوشش میاد میخنده ، یکی مثل تو ناراحت میشه، یکی مثل من اونقدر درگیری ذهنی داره که دیگه سر میشه و به این چیزا اهمیت نمیده... پس تمومش کن...

🖤

استاد؛ یه زمانی پیجایی رو فالو داشتم که همه مدل جوکی میذاشتن، درمورد پسر، دختر، قومیت، پدر، مادر... ...

هوووف خدا!!!!

حوصله ادامه بحث ندارم باشه حق با توعه!!!!

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤