2777
2789
عنوان

دارم کارامو میکنم واسه فردا ...

133 بازدید | 8 پست

فردا نوبت آمینو سنتز دارم...دارم کارامو میکنم خونه رو تمیز کردم دو جور غذا درست کردم کسی نیست پیشم خواهرم گفت میام ولی شهر دیگه س گفتم نبابا خودت هزار جور کار داری..شوهرم صبح میره سرکار ۳ خونه س..دلم گرفته چرا اخه من اینجوری شدم انقدر دعا کردم خدایا من غریبم از خانوادم دورم بارداریم راحت باشه برعکس شد از قبل بارداری استرس کشیدم تا الان امیدوارم بقیه ش خوب باشه واسم...

تورو خدا دعام کنین ان تی ۳.۵ بود ریسک سندروم داون هم ۱ب۲۳۵ ..خسته شدم الان ۱۵ روزه دارم با هاش کلنجار میرم ی روز حالم خوبه ی روز داغونم ..تو روخدا بادلای پاکتون دعا کنین نی نی منو همه اونایی ک تو این شرایطن سالم باشن ...تنها جایی ک تونستم دردو دل کنم همینجا بود مامانم ک غصه زیاد میخوره خواهرمم ک بد تر از خودم نمیخوام روحیه شوهرم داغون بشه دررموردش حرف نمیزنم اصلا 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

اصلا نگران نباش خدای بزرگ کمک میکنه همه چیز خوب پیش میره و کوچولوت بسلامتی دنیا میاد 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکل به خداایشالاکه همه بچه هاشون سالم باشن،شماهم نی نیت سالم باشه،نگران نباش هروقت حس کردی تنهایی ب ...

ممنون انشالله ...😔

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

گلم فارغ از اعتقاداتت 

دوتا اسم (دختر پسر انتخاب کن )بگذار داخل قراآن به نیتسلامتیش هر اسمی که دوست داری

میتونیم نذر کنی محرم سال دیگه جوراب نوزاد یا پستونک روز علی اصغر امام حسین توزیع کنی انشاالله سالم سالمه بد به دلت راه نده 

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....
گلم فارغ از اعتقاداتت  دوتا اسم (دختر پسر انتخاب کن )بگذار داخل قراآن به نیتسلامتیش هر اسمی که ...

واسش شیر نذر کردم روز شیرخوارگان شیر پاکتی بدم ب بچه ها..خیلی نذر کردم مامانم گفت نذر حضرت رقیه ش کردم ک سالم باشه گلسر بخرم خیر کنم بین دختربچه ها..انشالله ک‌حاجتمو بدن 🤲😭

واسش شیر نذر کردم روز شیرخوارگان شیر پاکتی بدم ب بچه ها..خیلی نذر کردم مامانم گفت نذر حضرت رقیه ش کر ...

منم زنده به دنیا اومدنم معجزس ۱۰ماهه به دنیا اومدم و...😂😂 ۶محرم روز علی اصغر امام حسین به دنیا اومدم😢 نذر حضرت رقیه هرسال شام غریبان نذری داریم😊 توکلت به خدا باشه 

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....
منم زنده به دنیا اومدنم معجزس ۱۰ماهه به دنیا اومدم و...😂😂 ۶محرم روز علی اصغر امام حسین به دنیا اوم ...

خداروشکر عزیزم چ کشیدی مادرت  قدرشو بدون..خدارو شکر ک حضرت رقیه حاجت مامانتو داده