2777
2789
عنوان

بیاید بیاید + عکس

453 بازدید | 30 پست

اقا یه سوال؟

چرا انقدر نی نی سایتی ها عشق عکس دارن؟ 😂

هر تایپیکی نوشته باشه عکس پربازدید میشه

خب مگه اینستا عکس نداره

واقعا چرا انقدر عشقه عکسید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا واقعا :))

حالا نی نی سایت به کنار خانواده پدری من انقد عاشق عکسن که تا آدمو میبینن میگن گوشیتو دربیار ببینیم عکس چی داری😐😐

هر وقت میرم تو این تاپیکای عکس همش  حس میکنم اینام اونجان  

‏یه شیشه رب داشتیم تموم شد، توش زیتون ریختیم اونم تموم شد، الان توش نعناع خشک ریختیم هر بار که در کابینتو وا میکنم دستش یه کاغذه که توش نوشته HELP

😂😂😂😂

واقعا 

یکی میاد میگه بچه ها این مسواک خوبه بخرم؟ 

بعد ملت میان دوساعت تو تاپیک معطل میشن

هی کو کو میزارن

خودشون یه گپ و گفتی راه میندازن

بعد استارتر هی میاد میگه تو رو خدا نرید سایت خرابه بعدش تو صفحه ی 46 عکس یه مسواک قرمز گذاشته😑😑😑😑

خب واسه خودتون احترام قائل باشید میبینید طرف تو پست اول عکس نزاشته برید بیرون تا تنبیه شه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
چرا واقعا :)) حالا نی نی سایت به کنار خانواده پدری من انقد عاشق عکسن که تا آدمو میبینن میگن گوشیتو ...

😂😂😂😂

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
😂😂😂😂 واقعا   یکی میاد میگه بچه ها این مسواک خوبه بخرم؟  بعد ملت میان دوساعت تو ...

وای خدا خیرت بده مردم از خنده بخدا دقیقا همینجوره😂😂😂😂😂 ۲۰ صفحه رد میکنیم همه ام میگن تو رو خدا عکس گذاشت منو لایک کنین😂😂😂😂 اخرشم سریع عکسو پاک میکنه😂

وای خدا خیرت بده مردم از خنده بخدا دقیقا همینجوره😂😂😂😂😂 ۲۰ صفحه رد میکنیم همه ام میگن تو رو خدا ...

😂😂😂😂😂

20 صفحه بعد عکسم تاپیک ادامه داره 

هی کاربرا التماس میکنن توروخدا عکس مسواک قرمزه رو بزار

استارتر هی میگه ببخشید بچه ها فامیلام تو سایتن شناسایی میشم🙄

دیز بردارم عکس مسواکم میره گوگل😑