2777
2789
عنوان

ویار(حالت تهوع )بارداری ارثیه ؟؟

289 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها 

من مادرم میگه همه  بچه هاشو  ۹ ماه کامل ویار داشته 

من الان ۴ ماهمه هنوز ویارم تموم نشده 

خیلی خسته شدم 

همش خوابم و حالم بده 

از همه غذاها متنفرم 

ای کاش خدا بهم رحم کنه این ویارم تو این ۴ماه تموم بشه   و مثل مامانم نشم 

دیگه تحمل ندارم این وضعیتو ☹☹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ارثی هست فکر کنم

عروس خاله من اصلا سر دو تا بچه هاش که جنسیت متفاوت هم دارن حالت تعوع نداشت می گفت مادرم هم همین بوده 

اما منه بدبخت هفته پانزده هستم هنوز دارم 

مامان هلن و هادی و حامی 

والا نه مامانم نه حاله هام نه عمه هام هیچ کدوم ویار نداشتن کلا حامله می شدن ۳الی ۴ ماهگی حالیشون می شده حامله هستن

ولی در عوض من و خواهرم تا دلت بخواد ویار داشتیم 

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
حالت تهوعتون چه مدلیه؟ مثل مسمومیت؟ یا حالتی که میل به غذا ندارید و فکر میکنید سیرید همش؟

اگه قرص دمیترون سر ساعت نخورم بالا میارم 

بزاق دهانم زیاده 

گشنه میشم ولی چون از غذاها بدم میاد دوس ندارم بخورم 

اگه هم بخورم تهوعم بیشتر میشه 

اگه قرص دمیترون سر ساعت نخورم بالا میارم  بزاق دهانم زیاده  گشنه میشم ولی چون از غذاها ب ...

منم مثل شما بعضی تایم ها بزاق دهانم زیاد میشه و گرسنه میشم اما میل به غذا ندارم.اما بالا نمیارم.حال دلم یجوری میشه که خودمم نمیفهمم از گرسنگیه از چیه😂🤣

خیلی هم گُر میگیرم