2777
2789
عنوان

جهیزیه عروس کمک

157 بازدید | 22 پست

خانوما خوراکی باید چی بگیرم خشکبار تر بار شوینده جات همه رو بگین ممنون

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان برو تو اشپزخونه و هر چی میبینی رو لیست کن بخری 

هرچی🙄؟

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
هر چقدر د توانه

نمیدونم خب چیا باید بگیرم

نمیدونم خب چیا باید بگیرم

من واسه خودم فعلا همینا رو نوشتم🙃🙂🙂🙂

1. لوبیا
2. عدس
3. نخود
4. لپه
5. جو
6. چشم بلبلی
7. نمک
8. فلفل
9. زردچوبه
10. دارچین
11. ادویه کاری
12. مایع لباسشویی
13. برف هم دستی هم لباسشویی
14. صابون
15. چایی
16. لیمو عمانی
17. ماکارونی
18. سویا
19. رب گوجه فرنگی
20. رشته سوپ
21. لازانیا
22. ژله
23. مایع ضدعفونی کننده سرویس
24. شکر
25. قند
26. گوشت
27. مرغ
28. نعناع خشک
29. پونه خشک
30. شیوید خشک
31. خیار
32. گوجه
33. میوه
34. شربت
35. مایع ظرفشویی
36. ریکا
37. اسکاج
38. سیم ظرفشویی
39. سیب زمینی
40. پیاز
41. پنیر
42. تخم مرغ
43. گردو
44. تن ماهی
45. آرد گندم
46. خرما
47. روغن
48. خیار شور
49. قارچ
50. کشمش
51. آب لیمو
52. نخود فرنگی
53. ذرت
54. دلمه
55. عسل
56. آرد گندم
57. بادمجان
58. بیسکوییت
59. کره
60. ماست
61. باقلی
62. پاپ کرن ذرت
63. روغن زیتون
64. ماهی
65. زیتون
66. سس مایونز
67. سس گوجه فرنگی
68. سس فرانسوی
69. خاکشیر
70. تخم شربتی

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️                                           😎😎

همه چیو نخر فشار میاد به پذرت

یکم میوه یه کیلو گوشت مرغ حبوبات برنج روغن مواد شوینده سبزیجاتو مواد فریزری از هرکدوم یه کیلو بگیر نیاز نیست مصرف یکسالتو بابات بده

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
من واسه خودم فعلا همینا رو نوشتم🙃🙂🙂🙂 1. لوبیا 2. عدس 3. نخود 4. لپه 5. جو 6. چشم بلبلی 7. نمک 8 ...

عزیزم اینا خیلی زیاده و خیلی ها رو در طول سال یک یا دو بار می خری مثل آرد و لیمو عمانی. شوید هر وقت نیاز داشتی برو خرید. واقعا به خانواده فشار میاد و برکت زندگی خودت هم خدا نکرده کم میشه. 

عزیزم اینا خیلی زیاده و خیلی ها رو در طول سال یک یا دو بار می خری مثل آرد و لیمو عمانی. شوید هر وقت ...

از خود تعریف کردن نباشه ولی بابام گفته همه رو کامل میخواد بگیره منم چیزی نگفتم دیگ

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️                                           😎😎
عزیزم تو نذار . گناه داره بهش فشار میاد

خودش میخواد خب

وضعش خوبه واسه خواهرمم همینجوری خریده