2777
2789
عنوان

چال روی گونه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 26 پست
منم بنظرم قشنگتره نیس؟😁😎

نه دپتا بود دوست دلشتم داداشم دوتا داره چشماشم عسلیه

توهم فکر میکنی حق منو خورده؟🥺

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دپتا بود دوست دلشتم داداشم دوتا داره چشماشم عسلیه توهم فکر میکنی حق منو خورده؟🥺

وا آره ب چه حقی اینکارو کرده😒خوبه پسرم هست

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

نه نمیشه من دارم 

دخترم هم که دنیا اومد   بلافاصله بعد از  دنیا اومدن تو خمیازه کشیدن  و گریه کردن کامل مشخص بود

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

من رو گونه راستم دارم از بچگی بوده .چاه عمیقه لامصب😂ولی جالبه خودم تا همین چند سال پیش متوجه نشده بودم یعنی اون موقع اصلا باب نبود پسرم دو یا سه ساله بود دختر جاریم یروز گفت وااااای زن عموووووووامیر امیرمهدی ام مثل خودت چال گونه داره😅

ی روزم تومدرسه دوستاش بهش گفتن .اون روی دوتا گونه اش داره من چال گونه خودمو دوست ندارم ولی واسه پسرم خیلی بامزه اس🥰🥰😍😍

وا آره ب چه حقی اینکارو کرده😒خوبه پسرم هست

مجرد بود زنگ میزدن خونموم‌خواستگاریش میکردن

یبار سوار اتوبوس بودیم باخواهرم بعد از پشت سر دیدمش گفتم‌کاشکی یکی عین این بیاد خواستگاریت  بعد از جلو‌دیدیمش فهمیدیم‌دادتش خودمونه😁😁😁

البته اون خواهرمم شکل اونه ها شبیه لیلا اوتادی حتی خوشگلتر

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

نه من از بچگی چال دارم. کلا کسانیکه از چال گونه دارن از همون نوزادی حدود ۴۰ روزگی مشخصه 

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
مجرد بود زنگ میزدن خونموم‌خواستگاریش میکردن یبار سوار اتوبوس بودیم باخواهرم بعد از پشت سر دیدمش گفت ...

😂😂 عزیزم خدا حفطشون کنه هردو تاشونو

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

من خودم دارم ولی خیلی عمیقققق نیست دوطرف لپ 

دوس پسرمم داره دوتا ولی عمیقققققق آخ اینقدررررر خوشم میاد که میخنده چال گونه داره 😍😍😍😍😍

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
😂😂 عزیزم خدا حفطشون کنه هردو تاشونو

اره فقط من بدبختو از وسط نصف گنه

من توی همه ی عکسای بچگیم چال داشتم الانم دارم

اما انقدر حسود دور و برم ریخته یک کدومشون تا حالا نگفتن چال گونت خوشگله 

فقط یه گونه ام چال داره 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
منو چی میگی همه رو گونشون چال دارن من دو طرف لبم

منم دو طرف لبم دارم .زیر لبم دو تا.رو گونم 

در مجموع 6تا چال دارم

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...