minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3107 عنوان کودک 32 بازدید | 3 پست سلام بانوهای گرامیبنظرشما کودک دوسال و پنج ماه چند کلمه باید صحبت کنه یا راه نرفتن کودک دوسال و پنج ماه دیرشده با کفش طبی میتونه راه بیفته دکتر ببرن بگه مشکلی نداره راه میفته کسی بوده اطرافتون دیر راه بره میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️ 1399/07/01 | 15:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهراممممم عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 150 سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنمواسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعااز رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنینhttps://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3107 سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم ... خیلی ممنون برای خودم نیست برای زنداداشم میخواستم براش فرستادم ممنون میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
زهراممممم عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 150 خیلی ممنون برای خودم نیست برای زنداداشم میخواستم براش فرستادم ممنون مرسی گلم