2777
2789
آهان معجزه سکر گزاری تاروز12انجام دادم ولی رها کردم,یعنی فکر کنم بهش رسیدم درسته؟ 

نه باید کامل انجام بشه اگه یه روزم یادت رفت باید از اول انجام بدی

آدم مومنی نیستم اما خدا را خیلی دوست دارم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیانتکار ادم نیس که بخوای درستش کنی شب پیشت بخوابه در ارامش کامل و ارضا شه صبح بازم نفس داره بره سرا ...

عزیزم افکار الانت داره ایندتو رقم میزنه. الان کلاهرچیز ازش دیدی فراموش کن. از همین ساعت فقط به خوبیایی که بهت کرده فکر کن. هرزمان خاطرات بدی که باهاش داشتی اومد توذهنت سریع سعی کن کنترلش کنی و باخودت چندبار تکرار کن من بهترین و دوست داشتنی ترین زن برای همسرم هستم. اینو بگو تا افکارت کنترل بشه. 1هفته مدام به خوبیاشرفکر کن. مثلا بگو برای تولدم کادو گرف یا مهربونه یا دست ودلبازه ک فلان کارو کرد 1هفته برای تست باخودت تکرار کن بهت اطمینان میدم اخلاق همسرت درمقابلت تغییر میکنه...تو ضمیر ناخوداگاهتم دوسش داشته باشه. برای اینکه کینت از طرف مقابلت کم بشه باخودت بگو تقصیر خودمه که همچین ادمی توی زندگیمه. پس افکارمو عوض میکنم تا اتفاقای خوب برام بیفته.وقتی اینو باخودت بگی کمتر به این فکر میکنی که همه تقصیرا گردن همسرت باشه.سخته اما باتکرارشدنیه🙂

ی خانوم شاد و مثبت😄عاشق خودمم😄خدایاشکرت که منو،من آفریدی.😃جذذذاب،گوله نمک،شیرین،خواستنی،توبهترینی،توبهترینی😆😆😆