2777
2789
سخته چون پشتوانه ای ندارم وگرنه ادمی که جز صفات بد هیچی نداره که دلتنگش نمیشی بد دل شکاک دو رو دو به ...

چرا پیش مشاور نمیری؟ اگه کسی پشتت نیست, بایه مشاور یا وکیل صحبت کن گلی, خودت ازاین منجلاب نجات بده, بمیرم برات خیلی ناراحت شدم, کنارم نیستی وگرنه خودم طلاقت میگرفتم خاک برسر چنین شوهری که حیف اسمش شوهر بذاری سفید برفی و دختر ماهی مثل تو آزار میزه. متاسفم براش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که از اواش فکرای بد نمیکردم اینقد مصیبت سرم اومد که دیگه نمیتونم حته فکر کنم چه برسه به افکار مثب ...

عزیرم باید کنترل ناخداگاهتوو بدست بیاری اول اول اول پاکسازی کنید با ذکرهای متاسفم لطفا منو ببخش سپاسگزارم دوست دارم شکرگزاری کنید حالتون خیلی بهتر میشه وهمچنین زندگیتون

آدم مومنی نیستم اما خدا را خیلی دوست دارم...
اول پاکسازی بعدش شکرگزاری کنید بابت اینکه رسیدین به عشقتون پیشاپیش اصلا منفی فکر نکنید وارتعاش مثبت ...

عزیزم پاکسازی وشکرگزاری به چه شکل, انرژی مثبت چه جملاتی بگم؟ 

میدونم نازنینم, بیا من مثل خواهرت باهام صحبت کن درسته نمیتونم کمکت کنم ولی همیشه به حرفات مثل یه خوا ...

عزیزم قربونت برم اونقدر دلم پره که حته نمیتونم حرف بزنم بیشتر از ظرفیتم کشیدم

عزیزم پاکسازی وشکرگزاری به چه شکل, انرژی مثبت چه جملاتی بگم؟ 

پاکسازی با چهار ڋکر متاسفم ، لطفا منو ببخش سپاسگزارم دوست دارم

کتاب شکرگزاری رو دانلود کنید بخونید خیلی خوب وکاربردیه

انرژی مثبت اینکه همهـ چیزو خوب ببینید اصلا فکر منفی نکنید همه چیزو حل شده وبراورده شده بدونید

آدم مومنی نیستم اما خدا را خیلی دوست دارم...
عزیزم قربونت برم اونقدر دلم پره که حته نمیتونم حرف بزنم بیشتر از ظرفیتم کشیدم

خدانکنه گلی, میدونم وعمیقا میفهممممت ,یه موقع آدم اینقدر پره که نمیخواد حرفم بزنه, نماز کن فیکون حضرت عباس بخون. معجزه میکنه گل من

پاکسازی با چهار ڋکر متاسفم ، لطفا منو ببخش سپاسگزارم دوست دارم کتاب شکرگزاری رو دانلود کنید بخونید ...

آهان معجزه سکر گزاری تاروز12انجام دادم ولی رها کردم,یعنی فکر کنم بهش رسیدم درسته؟