2777
2789
من 85 ام قدم 160 خیای تپل تر از شماها هستم

من ۱۶۰قد

۶۴وزن

دوس دارم بشم ۷۵توپر بشم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هرکه میخواد لاغر بشه رژیم لیمومی بگیره دوستم گرفته خیلی خوب شده اصولیه و ازش 60سوال پرسیده درباره بیماری هایی ک داره طبق اونا برنامه داده و غذاهای سفره هستن.

حالا من انقد لاغرم هرکار میکنم چاق نمیشم

لطفا لایک نکنید ممنون.
اره بدون رژیم ،فقط ناهار نمیخورم بجاش صبحانه شام میخورم  چون فشار پایینه نمیتونم گشنه بمونم&nb ...

همینکه ناهار نمیخوری خیلی خوبه ، تو رژیم طب سنتی میگن ناهار نخوردن بهترین راه هست واسه لاغری

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
خوشبحالت😔😔 کاش من بشم 60😐 غلط بکنم بگم لاغرم

نه بابا خوب نیست همه بهم میگن چرا اینقد لاغرو ضعیفی هر چی میگم بابا 61 کیلوام کسی باور نمیکنه به خاطر این دوست داشتم پاهام پرتر بود

اره دیگه عادت کردم

صبحانه رو ساعت چند میخوری و چه چیزایی میخوری که گرسنه نشی تا شام؟

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
اکثرا۱۰اینا میخورم نون پنیر کره یا نون خامه یانون عسل یا شیر خرما یا بیسکویتت مادر ۲بستههههه &n ...

نون چه مقدار میخوری؟ من که کلا" کره و خامه و خرما رو حذف کردم