2821
2789
دوستت راضیه؟؟؟ من تازه گرفتم  خب رژیم چاقی هم ک داره اونو بگیر

اره خیلی راضیه میگه پوستش و تیروییدش هم بهترشده ان 3یا 4 دوره هست میگیره.

یبار برا چاقی گرفتم از گشنگی داشتم می مردم. البته من مشکل داخلی دارم گفتم اول اون رو رفع کنم

لطفا لایک نکنید ممنون.
اره خیلی راضیه میگه پوستش و تیروییدش هم بهترشده ان 3یا 4 دوره هست میگیره. یبار برا چاقی گرفتم از گش ...

اها خب انشالله مشکلتون حل شه♥

من لیمومی چند روزه شروع کردم حالم خیلی بهتره کسالتم کمتره😃

فقط دیروز سردرد شدم که گفتن دو سه روز اول طبیعیه 

تو دوره اول دوستتون سایز و وزن کم کردن یا فقط وزن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها خب انشالله مشکلتون حل شه♥ من لیمومی چند روزه شروع کردم حالم خیلی بهتره کسالتم کمتره😃 فقط دیرو ...

خیلی ممنون ان شاالله.آره دوستمم گفت پرانرژی شده.

الان پرسیدم ازش گفت سایز و وزن رو باهم کم کرده ولی برای افراد متفاوت هست .مثلا مادرش فقط وزن کم کرده

لطفا لایک نکنید ممنون.
عزیزم من هم ۱۶۰ ام با این وزن الان سایزتون چنده؟

۴۰ 

شما چندکیلویی گلی

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
اون دیگه چاق گلم تو پر نیست

خخخ..باسن ندارم واسه همین بااین وزنم پر نیستم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
۴۰  شما چندکیلویی گلی

من ۷۹ ‌ ام عزیزم ولی سایزم ۴۸🙈

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
من ۷۹ ‌ ام عزیزم ولی سایزم ۴۸🙈

حسابی پری دیگه 😉😄

کاش رونام درشتتر بود هیکلم خیلی خوب میشد

حسابی پری دیگه 😉😄 کاش رونام درشتتر بود هیکلم خیلی خوب میشد

لامصب بازوهام خیلی پرن.باور کن دوسایز حداقل بالاتنه و پایین تنه ام تفاووت دارن.بدنسازی بری پر میشن یا ی مربی پیدا کن انلاین بدنامه بگیر فقط روی پاهات کار کن

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
لامصب بازوهام خیلی پرن.باور کن دوسایز حداقل بالاتنه و پایین تنه ام تفاووت دارن.بدنسازی بری پر میشن ی ...

حالا بالاتنه پرتره یا پایین تنه؟مربی انلاین چجوریه؟هزینه هم داره؟انگار نمیتونم باورکنم ورزش تاثیر میذاره

حالا بالاتنه پرتره یا پایین تنه؟مربی انلاین چجوریه؟هزینه هم داره؟انگار نمیتونم باورکنم ورزش تاثیر می ...

بالاتنه ام خیلی پره

اره من دوستم اضافه وزن نداشت ولی هم رژیم داد بهش و هم ورزش ی ذره شکم داشت تخت شد پاهاش پر شد باسنش فرم گرفت ولی باید ادامه بدی.اره هزینه داره

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز