من اولا ببم میزدم ک تازگیا افتضاح شده جذبش اصلااااا ازنقد نازنک شدن ک ادم کهنه بزاره بهترازاونه کوکو ...
من مای بی بی میبستم که گرون شد ببم گرفتم خدایی اونم خوب بود ولی اونم الان دیگه گرون شده
کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
مولفیکس افتضاح مرسی متوسط بیبی کینگ خوب(لبه بلند و نوار کشسان پشتش داره)، البته این بار پیدا نکردم ...
من از بی بی کینگ اصلا راضی نبودم هم زود آویزون میشد هم بوی بدی میداد به نظرم ببم بهتره تو قیمت اینا
کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
من از بی بی کینگ اصلا راضی نبودم هم زود آویزون میشد هم بوی بدی میداد به نظرم ببم بهتره تو قیمت اینا
برام مهم این بود که نم نمیداد و پشتش کاملا فیکس بود... البته راست میگی، آویزون میشه😂
ببم هم استفاده نکردم تا حالا... همش بی بی کینگ... اما این بار چون فروشگاه تموم کرده بود مجبور شدم مولفیکس بگیرم که هم کوچیک بود و هم نازک و هم چسب هاش خیلی شل و ول... دیگه مجبوری رفتم مرسی خریدم اون هم سایز ۴، درحالی که بی بی کینگ سایز ۳ براش اندازه است هنوز.
#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که میبینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
برام مهم این بود که نم نمیداد و پشتش کاملا فیکس بود... البته راست میگی، آویزون میشه😂 ببم هم استفا ...
وای از مولفیکس نگو که دلم خونه منم اصلا اصلا از چسباش راضی نبودم خدایی نمیدونم اونایی که میگ خوبه با چسباش مشکل ندارن؟!
والا منم مرسی گرفتم حالا واسه من خیلی بزرگه مثلا من هر مارکی ۴ میبستم اینم ۴ گرفتم هنوز که هنوزه اندازش نشده بززگه،مای بی بی یا هر مارکی ۵ میبندم اون هنوز سایز چهارش بززگه 😄😄😄