2777
2789
عنوان

غریزه مادری؟:/

443 بازدید | 19 پست

سلام

من ۲۳ سالمه،۴ ساله ازدواج کردم،ولی هیچ هیچ هیچ علاقه ای درخودم به مادر شدن و بچه دار شدن نمیبینم،میدونم خیلی ها اینجوری ان،و بچه دار شدن اختیاریه،..سوالم از اوناست که بچه دار شدن،شما حس نیاز میکردین که بچه دار شین؟جای خالی بچه بود زندگیتون؟دلیلتون برای بچه دار شدن چی بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی تنها بودم،واحساس میکردم هیچکس منو بخاطر خودم دوست نداره😔

اما از وقتی وجودشو حس کردم که صددرصد بمن وابسته است و بی هیچ دلیلی دوستم داره،زندگیم رنگ گرفت😍😍

درسته دلیل خوبی نیست واسه بچه دار شدن اما نتیجه داد

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

منم ۲۳ سالمه و ۴ ساله عروسی کردم ولی بچه خیلی دوس دارم ولی باید آزمایش های ژنتیک رو بگذرونم که ۱۰ میایون هزینه اشه

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
خب پس دلیلتون برای بچه دار شدن چی بود؟

فقط دلم می خواست بدونم بچه دار شدن چطوریه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من دلیلم برابچه دارشدن

اول اینکه برای رضای خدا داشتن فرزند سالم وصالح

دوم وجودموجوددلنشنین که ثمره عشق من وهمسرمه

سوم داشتن همدل وهمراه درکنارهمسرم ووجوداین موجودات فضایی😅که فرشته ان واقعابه آدم علاوه برسختی هاش آرامش میده

چهارم وقتی سن به کهولت میرسه دیگ کسی نیس که باهات همدردباشه ویابخوای جایی بری مثل   مسافرت وبیمارستان و... که ازکاروزندگیش بزنه وببرتت بلکه بچه خوب ازوجودش هم میگذره تاپدرومادرآسیبی نبینه وتنهایی آزارش نده 

پنجمم که جمعیت آدم زیادمیشه وسفره بزرگ ورنگی 🥰🥰🥰😍