2777
2789
عنوان

فلافل

236 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها میخوام فلافل درست کنم کسی بوده تا به حال درست کرده باشه؟ 

خوشبختی را تعقیب نکنید ودر جدال برای رسیدن به خوشبختی نباشید زندگی را زندگی کنید خوشبختی پاداش مهربانی،صداقت و درستکاری و گذشت شماست..

بله درست کردم ولی غذای مورد علاقم نیست سوال داری؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درست میکنم

خیلی دوست داریم

مخصوصا الان که حبوبات خیلی گرون شده اصلا به بیرونیا اعتباری نیست

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
بله درست کردم ولی غذای مورد علاقم نیست سوال داری؟

طرز تهیه میشه بگی؟

خوشبختی را تعقیب نکنید ودر جدال برای رسیدن به خوشبختی نباشید زندگی را زندگی کنید خوشبختی پاداش مهربانی،صداقت و درستکاری و گذشت شماست..
منم درست میکنم سوالی داری بپرس

طرزه تهیه گلم

من درست میکنم خیلی دوست داریم مخصوصا الان که حبوبات خیلی گرون شده اصلا به بیرونیا اعتباری نیست

طرزه تهیه گلم؟

طرزه تهیه گلم؟

نخود رو یک روز کامل خیس کن دوبار با چرخ گوشت چرخ کن(میتونی به مقدار زیاد درست کنی و تو این مرحله فریز کنی برای دفعه های بعدم استفاده کنی) 

بعد یه پیاز و یه سیب زمینی کوچیک و دو حبه سیر بارنده ریز رنده کن

نمک فلفل زردچوبه بکینگ پودر اضافه کن

خوب مخلوط کن و بعد سرخ کن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
نخود رو یک روز کامل خیس کن دوبار با چرخ گوشت چرخ کن(میتونی به مقدار زیاد درست کنی و تو این مرحله فری ...

مرسی عزیزم

طرزه تهیه گلم

من واسه هر لیوان نخود یه دونه پیاز متوسط میزارم بعد شب تا صبح نخود رو خیس میکنم دویه بار ابش رو عوض میکنم بعد چرخ میکنم یک بار بعد ادویه زردچوبه .و سیر و یه کم سبزی خشک اگرم بود یه خورده جعفری تازه میریزم و یه کم ورز میدم و مبزارم یخچال یکی دوساعت بعدم توی یه قابلمه کوچیک که روغن توش جمع بشه روغن مایع میریزم و داغ که شد با دست گلوله های کوچولو درست میکنم سرخ میکنم