2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خودمونیما نمیشد کل بارداریتو مثه سه ماه اول سر کنی عزیزممممم؟ اولش اونهمه ذوقو خوشحالی داشتی دیگه نباید با استرس خراب میکردی دوست مهربونم.ما همیشه باید خودمونو اذیت کنیممممممممم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!1
کاش میشد ولی نشد اما تو ازمن عبرت بگیر .میدونی وقتی عکس نی نی رو تو کلوپمون گذاشتم یکی ازبچه ها گفت این همه استرس داشتی نی نیت ازهمه نی نیای ما خوشگلترشده.من تامیرفتم کلوپ همه میگفتن باز استرس خانوم شروع کرد هرروز یه فکربدی میومد توسرم یروز میگفتم دس نداره یروز میگفتم سونو گرافی منگولش کرده. .همیشه تونت درمورد مشکلات جنین سرچ میکردم .مطمئن بودم بچم مشکل داره دیوونه بودم بخدا الان دخترم سالمه ولی جیغ جیغو
سونو برای جنین هیچ ضرری نداره تو یه وبلاگ که قبلا درمورد همین زیاد رفتن سونو سرچ کردم یه خانومه 27بار رفته بود ودخترش الان3سالش بود و از اول بارداریش تا الان خاطراتشو مینوشت روزایی که سونو رفته بود تونظرات همه مسخرش کرده بودن سرزنش کرده بودن که ایا27بارکم نیست چندبارم سه بعدی رفته بود وعکسشوگذاشته بود .دکترکسرایی یه دکتر باتجربس تو شهرما15ساله سونوگرافی میکنه گفتم ضررنداره من اینهمه میام گفت تنها ضررش برای جیبته
این دوستم که بهت گفتما اصلا یه چیز عجیبی بود حتی دکترتم نفهمیدن چی بود انگار که بدنش به بچه حساسیت داشته باشه ها ولی مسمومیت حاملگیم نبود.کل بارداریم از روزی که فهمید دل درد شدیداااااااا مثه زایمان داشت تا 9 ماه همشم خونریزی و هزار تا مشکل.با دل خوش تلیدم گفت کلش 4 بار رفتم دنیا تو سرم خراب شد