2777
2789
عنوان

پرولاکتین

60 بازدید | 4 پست

ازمایش پیش از بارداری دادم پرولاکتینم 30 بود درحالی که در رنج از مایشگاه تا 29.5 نرمال بود... به نظرتون این نیم واحد بیشتر بد هست؟ دارو باید بخورم؟

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

نه اشکال نداره تیروییدت نرماله؟؟ازمن ۲۶بود دکترم چهارتا قرص داد شد ۱۷.۵،گف بهتره زیر ۲۰باشع

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه اشکال نداره تیروییدت نرماله؟؟ازمن ۲۶بود دکترم چهارتا قرص داد شد ۱۷.۵،گف بهتره زیر ۲۰باشع

بله اون نرماله فقط همین پرولاکتین نیم تا بالاست

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
بله اون نرماله فقط همین پرولاکتین نیم تا بالاست

خوبه عزیزم بازم ب دکتر غدد نشون بده

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚