bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عنوان بیاین یه لحظه 121 بازدید | 11 پست سلام دوستان خوبین یکی که قبل ازدواجشون باهم حرف زدن یعنی دوستی یا فقد به قصد آشنایی بیاید یه سوال دارم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/07/01 | 11:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فندوقیشم عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 190 من دوست بودم تا پای ازدواجم رفتم ولی نشد، حالا سوالتون چیه شاید تونستم کمک کنم دنباله دار دنبالتم چقدر کنم دادو بیداد با آسمونم قهرمو الکی بهم قولتو میداد، سرتو ماهو پس زدم آخه میگه اون نمیاد کهکشونا کاری کنید یه شب ستاره من بیاد
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 بفرما عزیزم اینکه تو دوران آشنایی چجوری رفتار کردی مثلا چقدر پی گیرش بودی پیام میدادی یا زنگ و چجوری الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 من با شوملم دوس بودم عزیزم اینکه تو دوران آشنایی چجوری رفتار کردی مثلا چقدر پی گیرش بودی پیام میدادی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 من دوست بودم تا پای ازدواجم رفتم ولی نشد، حالا سوالتون چیه شاید تونستم کمک کنم عزیزم اینکه تو دوران آشنایی چجوری رفتار کردی مثلا چقدر پی گیرش بودی پیام میدادی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
فندوقیشم عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 190 عزیزم اینکه تو دوران آشنایی چجوری رفتار کردی مثلا چقدر پی گیرش بودی پیام میدادی خیلی زیاد، ولی خب اشتباه میکردم شما تعادل رو حفظ کن، ب قولی اندازه نگه دار ک انداره نکوست،مسلما وقتی رابطه هرچی جلوتر بره تعداد تماسها و خبرگیری ها بیشتر میشه اما ن در حدی ک شورش دربیاد، من کردم شما نکن فایده ای نداشت زده شد دنباله دار دنبالتم چقدر کنم دادو بیداد با آسمونم قهرمو الکی بهم قولتو میداد، سرتو ماهو پس زدم آخه میگه اون نمیاد کهکشونا کاری کنید یه شب ستاره من بیاد
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 خیلی زیاد، ولی خب اشتباه میکردم شما تعادل رو حفظ کن، ب قولی اندازه نگه دار ک انداره نکوست، مسلما وق ... میای خصوصی عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
فندوقیشم عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 190 میای خصوصی عزیزم اومدم، پیامی ندادی عزیزم دنباله دار دنبالتم چقدر کنم دادو بیداد با آسمونم قهرمو الکی بهم قولتو میداد، سرتو ماهو پس زدم آخه میگه اون نمیاد کهکشونا کاری کنید یه شب ستاره من بیاد
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 اومدم، پیامی ندادی عزیزم فدات شم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 اومدم، پیامی ندادی عزیزم پیام دادم عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین