2777
2789
عنوان

کیا قصددارن بچه دوم بیارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 70 پست
جلوگیریت چطور بود چرا تنبلی گرفتی میترسم من😥

طبیعی جلوگیری داشتم. نمیدونم اخه من یه بچه هم دارم اصلا فک نمیکردم اما دکتر گفت تنبلی خفیف داری.کلومیفن و امپول داد

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
خیلی ببخشیدمادرشوهرت ....کرده.مادرشوهرمن یکسال اول عروسی هی وزوزکرد بچه بچه...خداشاهده ازحاملگیم تاا ...

اره اینم انقدر پررو و حسوده ک نمبگه مشکل از پسر خودمه..جالبه همه حق رو ب اون مبدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها نظرتون راجع امپول دوقلوشدن چیه امکان داره عوارضی روی جنین بذاره

وای من خیلی دوست دارم ولی پسرم 3سالشه شوهرم بیشتر وقتش خونست ولی باز میترسم

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
2803
شوهرم تو مرحله ترکه...مادرش هرجا رفته گفته نوه ام تنهاس و...عروسم از تنبلی خودش نمیاره!!😐😐همه میگن ...

یعنی اجازه میدی چند تا خاله زنک برات تصمیم بگیرن؟بعدم در حال ترکه حتی اگه ترکم کنه چند سال باید بگذره تا دیگه برگرده ..

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
خودش میگه داداش میخام..ولی من بخاطر اعتیاد همسرم و اینکه دوس دارم پسردار بشم و دندونامم خرابن دودلم

وا همسرت اعتیاد داره میخوای دومی رو بیاری ،اشتباهه محضه اینکار و هرگززززز نکن من نمیدونستم اعتیاد داره الان دیذم پیامتو....حرفای دخترتم از بچگیشه بیخیال میحوای دردسر تازه بتراشی🙄

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

اول ترک همسرت بعددندونات بعد بارداری دندونات توبارداری دربگیره دوستت کنده س وگرنه‌که‌سنش خوبه تااقدام ودنیا بیاد۴سالش میشه

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
اره اینم انقدر پررو و حسوده ک نمبگه مشکل از پسر خودمه..جالبه همه حق رو ب اون مبدن

میدونم...نه بخدادخترم مریض شد یک ماه فقط بستری شد...وبعدش کلی دردسری لیوان اب نداد.بدترجنگ ودعواانداخت توزندگیم...تواین ماه های عزیزحواله حَضرت عباس میکنمش

2804
طبیعی جلوگیری داشتم. نمیدونم اخه من یه بچه هم دارم اصلا فک نمیکردم اما دکتر گفت تنبلی خفیف داری.کلوم ...

منم قبل بچه اول تنبلی داشتم

الان بچم ۲۰ ماهشه میترسم بیارم تو این اوضاع

میترسم نیارمم باز تنبل شم

از عاشقان آناناس🍍🍍🍍
بچه ها نظرتون راجع امپول دوقلوشدن چیه امکان داره عوارضی روی جنین بذاره

دوقلو غیرطبیعی اصلاخوب نیست 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

پسر اولم 4سالشه دومی هم چهارماهشه .من بخاطر پسرم اقدام کردم ک تنهانمونه چون واقعا کسیو نداریم جایی نداریم همبازی نداره اصلا بلدنیس چجور با بچه ها بازی کنه از بس تنهاس اجتماعی بار نیومده😔 ولی الان واقعا خودم دارم اذیت میشم هردوشونم بدغذان خودمم دست تنها به هیچ کاریم نمیرسم نه وقت استراحت دارم نه وقتی ک یکم بخودم برسم تا بزرگه میخوابه کوچیکه بیدار میشه و بالعکس بزرگه هم بدجور حسودی میکنه اصلا نمیدونم باهاش چیکارکنم ...تنهاامیدم روزیه که کوچیکه هم 2-3سالش بشه باهم همبازی بشن من یه نفسی بکشم

2805

منم یه پسر سه ساله دارم ولی دوست ندارم دیگه بچه بیارم میخوام بدونم کسی هست که تک بچه داشته باشه و الان که دیگه بزرگ شده پشیمون باشه از کارش که چرا یکی دیگه نیاورده؟ یا بچه اس ناراحت نیست که تنهاست

زیاد سخت نگیر هیچ چی اونجوری که دلت میخواد اتفاق نمی افته
2801