2777
2789
عنوان

هکر

138 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من از این چالش حرف های ناشناس که گذاشتم استاتوسم چند نفر چرت و پرت گفتن

کسی هست بلد باشه هک کنه ایمیل شون یا شمارشون رو در بیاره لطفا خواهش میکنم هر کس بلده لینکو براش بفرستم بهم بگه😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ببخشید ولی گفتن خیلی دو رویی معلوم نیست چه گهی هستی

اخلاتم بدک نی مهربون بودنتم خیلی رو مخ بعد اینکه گفتن خیلی مغروری فک نکن خیلی شاخی اصلا هم نیستی بعد گفتن اقا خودت جرررر دادی اصلا جز مخاطبات نیستم حقیقتو گفتم زورت اومده

واقعا حرفاشون زشته من برام مهم بشناسم شون که دیگه باهاشون مث قبل رفتار نکنم محبت زیادی تهش همین

خیلی ببخشید ولی گفتن خیلی دو رویی معلوم نیست چه گهی هستی اخلاتم بدک نی مهربون بودنتم خیلی رو مخ بعد ...

خربزه خوردی بشین‌پا لرزش ناشناسه

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲
خانم محترم ناشناس کجا بود من فقط لینک رو استوری واتساپ گذاشتم چطوری کسی که نمیشناسمش لینک رو گیر اور ...

منظورم پیامها بود...وقتی همچین امکانی به دیگران میدی ممکنه هر حرفی بهت بزنن...نکن خب...من هیچوقت این اجازه رو به اطرافیانم نمیدم...

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲

دوستان خیلیا باور دارن که میشه واتساپ هک بشه جوری که طرف نفهمه و بگم امکان نداره ازونجایی که باید طرف یه ویروس رو گوشیش نصب کنه امکان نداره و وقتی شما وارد واتساپش میشید اون میفته بیرون

اگه سوالی راهی یا کاری داشتید بیایم باهم بحث کینم

@Dr_ELXbaz