2777
2789
عنوان

خانم های بچه دار که ساکن تهرانید

59 بازدید | 4 پست

خانم ها کسی هست پرستار صبح تا بعدازظهر بیاد خونه ش ؟؟چه جوری پرستار مطمن پیدا کردید؟حقوقش چقدر میدید؟؟و چه کارهایی رو بهش سپردید؟غذا و کارای خونه یا نگه داشتن بچه و کارای بچه؟

با وجود کرونا چطوری میشه اطمینان کرد به کسی؟

تو یه خونه هم یه نفر رعایت نکنه همه درگیر میشن این که دیگه پرستاره و از یه خانواده دیگه

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
با وجود کرونا چطوری میشه اطمینان کرد به کسی؟ تو یه خونه هم یه نفر رعایت نکنه همه درگیر میشن این که ...

سوال من چیز دیگه ای بود اگه جوابش و نمیدونید لطفا جوابای بی ربط ندید😁

مگه در مورد کرونا سوال کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال من چیز دیگه ای بود اگه جوابش و نمیدونید لطفا جوابای بی ربط ندید😁 مگه در مورد کرونا سوال ...

من تهران نیستم ولی دوستم تهرانه و برای بچش پرستار گرفته چند ساله ولی بخاطر کرونا این چند ماه نذاشته پرستار بیاد خونش

خود دانی

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
من تهران نیستم ولی دوستم تهرانه و برای بچش پرستار گرفته چند ساله ولی بخاطر کرونا این چند ماه نذاشته ...

عزیزم فک نکنم پرستارا هم دوس داشته باشن کرونا بگیرن اونا هم کامل رعایت میکنن حتی بیشتر از ما

چون اگه مریض شن درآمدشون صفر میشه و زندگی شون سخت میشه

همین قدر که احتمالش هست من از خواهرم و دوستام کرونا بگیرم یا اونا از من بگیرن احتمالش در مورد پرستار هم صدق میکنه.