2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچی و هیچکس و هیچ حالتی  دائمی نیست ولی مهم اینه که  به عمر ما وصال بده یا نه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

ما هم در همین آرزو به سر می بریم......خدا کنه تموم بشه....مردیم اینقدر گرونیه...دست رو هر چی میذاری ۱۰ برابر شده....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
ما هم در همین آرزو به سر می بریم......خدا کنه تموم بشه....مردیم اینقدر گرونیه...دست رو هر چی میذاری ...

وای من اون هفته صبحانه یه خریدی کردم شد 35 تومن

امروز همون خریدو کردم شد 50 تومن

قشنگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد حقوقامون ثابت...

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
وای من اون هفته صبحانه یه خریدی کردم شد 35 تومن امروز همون خریدو کردم شد 50 تومن قشنگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

مملکت وله......

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
مملکت وله......

اصلا به روی مبارکشونم نمیارنا...یعنی به همسرم میگم اینایی که مستاجرن با 2 تا 3تا بچه و فقط اقا کار میکنه چکار میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی سخته خدا به دادشون برسه واقعا

ما دو نفری فقط خرج شکم و لباس داریم باز کم میاریم...

خدا خودش به هممون کمک کنه...ایران از دست رفت دیگه...یجا نوشته بود تورممون از ونزوئلا جلو زد...بعد کشورای عربی تورمشون منفی بود  

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...