2777
2789
عنوان

عفونت زنان ...

116 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من حدود دو هفتس عفونت دارم که با شیاف هایی که چند ماه پیشرفتم دکتر بهم داده بود بهتر شدم حالا  دو شب که خونریزی دارم یعنی خون رقیق شبیه خون پریود نیس 

ببخشید که واضح میگم هم خیلی ترسیدم هم چون خیلی دکتر رفتم این مدت دیگه حوصله ندارم برم

و الان هم یه هفته مونده به موعد پریودم 

البته فقط دو شب اینجور بودم و خونریزی داشتم البته خیلی ببخشید خارشمم خیلی زیاد بود ممکنه بخاطر اون باشه ؟ کسی اینجور بوده؟؟

عوارض داروهاته نترس

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

به نظرم بريد دكتر بهتره...راستي خيلي از ماماها هستن تو اينستا ويزيت انلاين دارن...شايد بتونيد نتيجه بگيريد باهاشون!

و يه سوال! عفونت چه علايمي داره؟ اگ بريم دكتر بايد معاينه كنه يا نه علايم بگيم ميفهمه؟

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

عفونت همون سوزش و خارش داره و ترشح زرد و سفید و بد بو ... که با توجه به اینکه کدوم علایم داری عفونت یا قارچ و نوع عفونت مشخص میشه البته ممکنه دکتر معاینه هم بکنه 

عفونت همون سوزش و خارش داره و ترشح زرد و سفید و بد بو ... که با توجه به اینکه کدوم علایم داری عفونت ...

اهاا ممنون مرسي❤️ اخه من ترشح بد بو ندارم ولي سفيد و زرده...بعد چن وقته احساس ميكنم از داخل خارش ميگيرم انگار ولي خوب ميشه خودش بعد همش احساس دسشويي دارم...حالا نميدونم بايد برم دكتر فك كنم...

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

من انقد توو این پنج ماه کرونا انلاین ویزیت شدم انگ بیماری های مختلف بهم خورده که دیگه اصلا قبول ندارم بنظرم شما تم نکنید 

البته نه در رابطه با زنان کلا میگم

من انقد توو این پنج ماه کرونا انلاین ویزیت شدم انگ بیماری های مختلف بهم خورده که دیگه اصلا قبول ندار ...

اها بله منم زياد قبول ندارم ولي دديدم مثلا نتيجه هارو گذاشتن ك مردم نتيجه گرفتن درمان شدن...

ولي خودم تاحالا نداشتم ويزيت انلاين