2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشنیدم 

کاهو و خورشت و خیلی چیزا آب داره 

حتما روزه سختیه چون پوستت چروکیده میشه

مطمئنی بدئت در دین نیست ؟ 

هر جا تاپیک دوست پسر ببینم گزارش میزنم ، بذار بگن افکارم پوسیده ست ، اما من دختری ام که تمام زیباییم و محبتم و احساسم رو فقط و فقط خرج همسرم میکنم نه یه پسر غریبه که معلوم نیس تهش بیاد منو بگیره یا جداشیم و همش بترسم مبادا ازدواجم رو به هم بزنه (کم نبودن این تاپیک ها و اینجور موارد)  ، گاهی افکار پوسیده بهتر از روغنفکریه !یادتون نره ما تو ایران زندگی میکنیممممم
آسیب زدن به بدن چه نتیجه ای میخواد داشته باشه؟ حتی خدا هم راضی نیست کسی به بدنش آسیب بزنه

از خودشون درمیارن وگرنه روزه ای ک تو دین اومده با همون اداب باعث سلامتیم میشه دیگه والا جایی روزه اب نداریم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
بچه ها اینا بدعته ،روزه تو دین ما به همون شکلی که تعریف شده روزه آب نداریم

من میخوام تجربه اش کنم ، حضرت عیسی یا موسی نمی دونم یکی از این دو تا هم شنیدم 40 روز تجربه اش کرده

عزیزم فک کنم منظور شما آب درمانی باشه باید تحت نظر پزشک انجام بدین

سیستم پزشکی ک کلا مخالف این درماناس ، جایی میشناسین یا پیجی پیشنهاد بدین؟ یا کسی ک این روند رو‌تجربه کرده از نزدیک دیدین؟

از خودشون درمیارن وگرنه روزه ای ک تو دین اومده با همون اداب باعث سلامتیم میشه دیگه والا جایی روزه اب ...

شاید روزه غذا خوب باشه چون آدم یه مدت غذای پرچرب نمیخوره و چربیهایی که به دیواره رگها چسبیدن کم میشن و باعث سلامتی میشن اما نخوردن آب آدمو نابود میکنه

از خودشون درمیارن وگرنه روزه ای ک تو دین اومده با همون اداب باعث سلامتیم میشه دیگه والا جایی روزه اب ...

من بد بیان کردم منظورم اب درمانیه عزیزم ، ب بدعت و‌بعد دینیش کاری ندارم 

سیستم پزشکی ک کلا مخالف این درماناس ، جایی میشناسین یا پیجی پیشنهاد بدین؟ یا کسی ک این روند رو‌تجربه ...

نه عزیزم

فقط یادمه دانشجوی ارشد بودم یکی از بچه ها انجام میداد اما نه 40 روز 

مثلا یه هفته یا سه روز 

اما تحت نظر پزشک بود

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹