2777
2789
عنوان

نظر شما چیه🤔

138 بازدید | 16 پست

من و شوهرم تهران زندگی میکردیم. چون خیلی آلوده بود و اونجا تقریبا کسی رو نداشتیم و شوهرم شغلش رو هم کنار گذاشته بود و دیگه نمیخواست بره، و من فکر میکردم اگر برم شهرستان خودم یا شوهرم، در شغل خودم هم بیشتر میتونم پیشرفت کنم

شوهرم قبول نکرد بیاد شهر من. گفت شهر خودم مغازه و زمینای بابام هست میتونم روی اونا کار کنم. 

اومدیم شهر شوهرم. 

نه زمینا به دردش خورد نه مغازه. 

منم شروع کردم به کار، ولی شریکم که فامیل شوهرمه، زد زیر حرفاش و قبول نکرد کار منو انجام بدیم و جهت کارم رو عوض کرد. 

خلاصه... 

الان 3 ماه میگذره، شوهرمم کلا نمیتونه توی یه کار بمونه، پیشنهاد کار داشت، الان چند روزه ماموریته، ولی باز داره ایراد و بهونه میگیره. من میدونستم که اینطوری میشه. 

همش از من میپرسه چه ایده ای داری، بنظرت چیکار کنیم. 

اینجا هم من یه روز با خواهرشوهرم بحثم شد، خواهرشوهرم هرررررچی لش خواست بهم گفت، گفت تو حسودی از وقتی اومدی زندگی ما رو خراب کردی، در صورتیکه من تو این مدت کلا شاید 5-6بار رفتم بالا، خونه مادرشوهرم. 

قصد تعریفم ندارم ولی من از یه زندگی لاکچری اومدم توی یه زندگی معمولی یا حتی رو به پایین. نه چیزی برای حسادت دارن، نه من کاری بهشون دارم. 

اتفاقا چون من شاغلم و رانندگی بلدم و شوهرخواهرشوهرم همش از ن تعریف میکنه، حس میکنم برعکسه و اون داره بمن حسادت میکنه. 

ولی توی اون دعوا خیلی حرفها بهم زد جلوی شوهرم، که تا عمر دارم نمیتونم هضمشون کنم چه برسه فراموش. 

و انتظار داشتم شوهرم حداقل بهش بگه  خفه شو. ولی هیچی نگفت، فقط همش بمن میگفت جمع کن برو خونه. بعدشم باهم گل و بلبلن. 

حالا من میخوام برم شهر خودم پیش خونواده و دوستا و فامیلای خودم.

میخوام پامو بکنم توی یه کفش. 

اینم بگم شهر خودم یه کلانشهره، ولی شهر شوهرم یه شهرستان کوچیکه با امکانات خیلی کم.

.

بنظرتون بکنم اینکارو؟ 

برامم مهم نیست حتی کارم به جدایی بکشه. 

میخوام فقط ارامش داشته باشم

این ها به کنار شهر دوتاتون رو بگید تا بگم کدومش خوش اب و هوا تره برید اونجا😁

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب شوهرت تو شهر خودشم که پیشرفت نکرده برو شهر خودت

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

کسی نمیتونه بگه برو یا نه...

اگر بخوای با همسرت بری که باید متقاعدش کنی...شهر بزرگ همونقدر که شرایط شغلی بهتره شرایط زندگی سخت تره...

اگر هم نیاد و بخوای بری باید بدونی جدایی یه تصمیم بزرگه... باید شرایطتو بسنجی... اینکه خانوادت حمایتت میکنن یا نه

اینکه توان کار کردن و چرخوندن زندگیتو داری یا نه...اینکه متاسفانهههههههههههه تو جامعه ما زنی که به هر دلیل از شوهرش جدا شه به چشم مطلقه دیده میشه...

پس ببین چیو فدا میکنی ک به ارامش برسی؟ و اینکه میرسی واقعا

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
اینجایی که هستم آب و هواش بهتره عزیزم😅

پس بمون 😁

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
عزیزم اینقد نزدیکی تو ی خونه سمت هیچ خانواده ای خوب نیس حتی اگ پدر مادر خودت باشن

اره عزیزم دقیقا حق با شماست. 

ما هم موقت اومده بودیم اینجا که جابجا بشیم. ولی خب همه اتفاقا تو این تایم افتاد

با خواهر شوهرت قطع رابطه کن، بگذار دفعه بعد که خواست دهنش رو باز کنه یه کم فکر کنه، حتما شوهرت رو ادب کن که دفعه بعد حتی اگر نخواست از تو طرفداری کنه به طرف مقابل بگه دهنش رو ببنده چون اینطوری همه بد عادت میشن که هر چی خواستیم و هر جور خواستیم با فلانی برخورد کنیم آخرش شوهرش هم با ما گل و بلبل هست و هیچی به هیچی

چرا تهران نموندی اینجوری از هر دو طرف دور بود و راحت

ولی بعد تهران شهر خودت مطمئن باش بهتره، 

در کل مقابل این رفتار زشت سکوت نکن

مشکل اصلی شما از این شاخه به اون شاخه پریدن شوهرته به نظرم.سعی کن تمرکزت رو این باشه .چون تا شوهرت این اخلاق بدشو نذاره کنار ،پاریس هم زندگی کنی فقط وقتتو تلف کردی پاش..

بهش بگو ادعاشو کم کنه و هی از اینجا به اونجا نپره.

بعدم اگه شاغلی و درامدت مورد قبوله برو شهر خودت شوهرت اومد که برنده س.نیومد به درک خودش ضرر میکنه

Kiziim
کسی نمیتونه بگه برو یا نه... اگر بخوای با همسرت بری که باید متقاعدش کنی...شهر بزرگ همونقدر که شرایط ...

ممنون عزیزدلم که اینهمه نوشتی. 

خب به دلایلی کلا تصمیمم به جدایی بود تا دیروز که با شوهرم یه مقدار صحبت کردم. 

از نظر حمایت خونوادم که البته مامانم رو ندارم، فقط بابام و بقیه، و از نظر درامد خودم، نگرانی خاصی ندارم. 

اگر اصرار کنم به رفتن به شهر خودم، احتمال میدم شوهرم قبول کنه. مخصوصا که اتفاقی که میخواست، اینجا نیفتاد. 

کارش از مهندسی رسید به چوپونی. منم بارها بهش گفته بودم این چیزا برای شخص خودم خیلی مهمه که شغلت چی باشه. نه بخاطر حرف دیگران. خودم شخصیتم اینطوریه. 

خلاصه هرطور فکر میکنم باید برم... 

ممنون عزیزدلم که اینهمه نوشتی.  .  خب به دلایلی کلا تصمیمم به جدایی بود تا دیروز که با ش ...

ایشالا که خیر و هر چی به صلاحتونه همون بشه گلم...

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
با خواهر شوهرت قطع رابطه کن، بگذار دفعه بعد که خواست دهنش رو باز کنه یه کم فکر کنه، حتما شوهرت رو اد ...

من پدر و مادرم بعد از ازدواجم جدا شدن. ولی قبلش زندگی خیلی خوبی داشتم از نظر مالی و همه بهمون حسودیشون میشد. 

خواهرشوهرم تو دعوای خودمون، مساله ی خونوادمو پیش کشید. گفت تو بی خونواده ای و ازین حرفا. برای همین خیلی سنگین بود برام. چون اون حتی زندگی منو تو ذهنشم نمیتونه تصور کنه. 

همون روز ماشینمو برداشتم برم شهر خودمون قهر. شوهرم زنگ زد خرم کرد باز برگشتم. 

تهرانم زندگیمون فرسایشی شده بود. 

شوهرم از صبح تا شب سرکار بود. منم دست تنها بودم. حتی کسی نبود یه روز باهاش برم خرید. همه کارام تنها بود. 

مشکل اصلی شما از این شاخه به اون شاخه پریدن شوهرته به نظرم.سعی کن تمرکزت رو این باشه .چون تا شوهرت ا ...

اره منم همینو میگم. 

دیگه نمیخوام تو مسایل کاریش نظر بدم. دیگه میخوام تمرکزم فقط رو کار خودم باشه.