maryambanoooo78 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 112 عنوان پریودی 77 بازدید | 8 پست وای بچه ها دارم میمیرم از دردشماهاپریود میشین واس دردتون چیکارمیکنین؟من چون مسکن خوب نیس سعی میکنم تحمل کنم ولی واقعا جون ازبدنم میره تعداد رای : 6 نظرسنجی راهکاری دارین واس دردپریود😣😥 مسکن بخورم 2 33% دمنوش ؟ 4 66% 1399/07/01 | 06:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدیسامامان عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5025 هم مسکن هم دمنوش.ترکیب زنجبیل و نعنا و دارچین و نبات خیلی خوبه
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92756 تحمل کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
maryambanoooo78 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 112 هم مسکن هم دمنوش. ترکیب زنجبیل و نعنا و دارچین و نبات خیلی خوبه ممنون عزیزم ♥️مسکن مفنامیک اسید یه بار دکتر داده بهم ولی نمیخورم میترسم ضرر داشته باشه😥
maryambanoooo78 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 112 تحمل الان سه ساعته دارم دردمیکشم نخوابیدم اصلا چقدر تحمل اخه😤
مهدیسامامان عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5025 ممنون عزیزم ♥️مسکن مفنامیک اسید یه بار دکتر داده بهم ولی نمیخورم میترسم ضرر داشته باشه😥 اوه.مفنامیک اسید اصلا رو من اثر نمکنه.ژلوفن و سه کاره و..
maryambanoooo78 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 112 اوه.مفنامیک اسید اصلا رو من اثر نمکنه.ژلوفن و سه کاره و.. دکتربه من گفته هرهشت ساعت بخور ولی یدونه میخورم کافیه دیگه بعدشم دردم عادی وقابل تحمل میشه اما دارم سعی میکنم قرص نخورم ولی لامصب هیچی مثل این مسکنا نمیتونه اروم کنه آدمو
مادرشوهرتونممم عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2071 فقط شیافعالیه عالیمنی ک از درد زار میزنمو آروم میکنه😁 واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿♀
maryambanoooo78 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 112 فقط شیاف عالیه عالی منی ک از درد زار میزنمو آروم میکنه😁 ضرر نداره؟ اخه میگن یه مدت که استفاده کنی دیگه تاثیری نمیذاره🤦♀️