2821
2789

من یه جفت کفش سه فصل مایندل آلمانی دارم شماره ۴۱ ۴۲ واقعا بی عیب و سالم و بشرط هرکس خواست پیام بده

چه حس خوبیه وقتی ... می دونی که یکی دوست داره !❤❤❤چه حس خوبیه وقتی ... وقتی چشمات رو می بندی اون رو جلوی چشمات ببینی !😍😍😍چه حس خوبیه وقتی ... داره نگاهت می کنه ، دست و پات رو گم کنی و بخوای بخوری زمین !🙃🙃😜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کوهپوش فروشگاه لوازم کوهنوردی، کمپینگ، صخره نوردی می باشد.

کارمندان و پرسنل کوهپوش خود ازعلاقه مندان ورزش، مخصوصا ورزش کوهنوردی هستند و از آنجا که این ورزش الزاما نیاز به تجهیزات تخصصی و دانش وسیعی دارد ما نهایت تلاش خود را در تهیه تجهیزات با کیفیت و قیمت مناسب را انجام میدهیم.

رضایت مشتریان را اولویت اول قرار داده ایم و هر معامله ای را به عنوان یک آغاز برای دوستی میدانیم

تجهیزات کوهنوردی شامل تمامی لوازم و تجهیزاتی است که برای صعود به قله‌های کوهستانی و صعود به ارتفاعات بالا مورد نیاز است. این تجهیزات شامل انواع لباس‌ها، کفش‌ها، کوله‌ها، چراغ‌ها، کمپینگ و تجهیزات خواب، وسایل بهداشتی، صعود به قله و تجهیزات دیگر است.در لوازم کوهنوردی کوهپوش

سلام دوستان! اگر برای حرکت اصلاحی یا هر مشکل تو طب کوهستان دنبال کسی می‌گردید، دکتر حمید مساعدیان عالیه. من به پیشنهاد دوستم رفتم و پشیمون نشدم. ایشون هم علم به‌روز دارن، هم تجربه‌ی واقعی کوهستان رو دارن.