من تو نت تا قسمت ۳۵ دیدم که سارپ قبر بهار و بچه هارو باز میکنه میبینه خالیه فیلم تموم شد سرچ کردم قسمت ۳۶ نیاورد ۳۷ داست ۳۶ نه فعلا مننظرم جم برسه تا اونجا که من دیدم ببینم بقیش چی میشه
فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
واااااقعا؟؟؟چرا؟؟؟من فقط میخوام بدونم چ بلایی سرسارپ میاد
سرپ و خدیجه و بهار و عارف تو ماشین بودن یه کامیون میزنه به سمتی که خدیجه و سرپ بودن خدیجه میمیره سرپ میره بیمارستان شیرین گور به گور شده سرمش و قطع میکنه اونم میمیره ، ییلدیز هم یکی به اسم نادر میکشه
یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا دیگه کسی دورم نیست