2777
2789
عنوان

کوچیک اما بزرگ

120 بازدید | 10 پست

دلم داره میترکه..

من و همسرم یزد زندگی میکنیم هیچکس اونجا نداریم جز خدا 

اومده بودیم مشهد که قراره برگردیم 

از الان دارم گریه میکنم چون سکوت مطلق برام خیلی اونجا تنهام هیج راهی نیست دوستی همسایه ای ! 

آدم برونگراییم 

بچه ندارم 

دانشجوام مجازی 

خیلی خیلی دلگیرم 

عزیزم سخته داداش من ۲سال یزد کار میکرد خودش و خانمش و بچه هاش افسردگی گرفته بودن خداروشکر برگشت

ان شاءالله شما هم برگردید کنار خانواده

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزمممم منم ميخوام برم راه دور اسمون همه جا يه رنگه خيليا هستن مثل تو تو اين شهر خودشون مستقل شدن ب تنهايي الان عصر ارتباطاته سال ٢٠٢٠ بايه وات حال همرو بپرس بعدشم عادت ميكني منم دور ميفتم نميگم سخت نيس ولي سرنوشته همه جا شاد باش خارح از كشور كه نيستي يه شهر اونورتري شاد باش

هی میگم لایک نکن باز لایک میکنی؟❗️لایک نکن 🚷

عزیزم سخته ولی به خودت سخت نگیر حساس نباش الان همه ما تنهاییم با شوهرتی چی بهتر از این برو بیرون تفریح پارک خیابون گردی خودتو با تلوزیون کارای خونه و آشپزخونه کیک پری سرگرم کن وابستگی خوب نیس خودت اذیت میشی  گلم  رهاااااباش

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏
عزیزم سخته داداش من ۲سال یزد کار میکرد خودش و خانمش و بچه هاش افسردگی گرفته بودن خداروشکر برگشت ان ...

برام دعا کن خیلی تنهام اونجا خیلی 

شهر اصلا خوبی نیست

برام دعا کن خیلی تنهام اونجا خیلی  شهر اصلا خوبی نیست

تازه یزد خوبه داداشم بافق بودن😔

ان شاءالله به زودی برمیگردی

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عزيزمممم منم ميخوام برم راه دور اسمون همه جا يه رنگه خيليا هستن مثل تو تو اين شهر خودشون مستقل شدن ب ...

عزیزم آخه یزد اصلا جای تفریحی نداره مگر مکان تاریخی که دوست ندارم 

برام دعا کن باشه؟ بعد ۱ سال اصلا عادت نکردم

عزیزم آخه یزد اصلا جای تفریحی نداره مگر مکان تاریخی که دوست ندارم  برام دعا کن باشه؟ بعد ۱ سال ...

عع من برعكس تو عاشق تاريخيم باشه عزيزم حتما انشاا... واست اسون شهههه اروم باشي هميشه خوشال باشي يه دوست خوب پيدا كني  يه سال زوده عادت ميكني

هی میگم لایک نکن باز لایک میکنی؟❗️لایک نکن 🚷