2777
2789
فردا میرم دکتر گوارش برای هزارمین بار

حتما برو پیش یه دکتر خوب 

من میکروب معده داشتم یهو بیحال میشدم خیلی بدجور سست میشدم

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
هرسری رفتم داروهای میکروب رو نخوردم وقتی میخورم حالم بد میشه

میدونم منم خوردم دوماه خیلی سخت گذشت ولی حتما باید دورشو تموم کنی

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری قرص خوردن معده تو خوب نمیکنه میکروب معده باید داروی مخصوص بخوری  رفلاکس هم همینطور&nbs ...

امپرازول دارم لانزو پرازول دترم پنتوپرازول دارم فاموتیدین دارم اینا همه رو میخورم واسه رفلاکس 

ولی من همش استرسه و افسردگی دکترا نمیفهمن

حتما برو پیش یه دکتر خوب  من میکروب معده داشتم یهو بیحال میشدم خیلی بدجور سست میشدم

دیروز شدیدااااااااا نفسم میگرفت گفتم آخ ک کرونا گرفتم اینقد گیاهی خوردم و کندر خوردم تا خوب شدم فهمیدم مال معدمه من تمام ترسسسسم کروناس کابوسمه

آندوسکوپی دادی ؟ از کجا میدونی استرسیه

چون استرس داشتم بعد معدم اینجور شد وگرنه من نمیدونستم معده کجاست اصلا از وقتی کرونا اومد من اینجور شدم 

هشت ماهم هست زایمان کردم افسردگی هم دارم

دیروز شدیدااااااااا نفسم میگرفت گفتم آخ ک کرونا گرفتم اینقد گیاهی خوردم و کندر خوردم تا خوب شدم فهمی ...

اینم واسه میکروب معدس 

چون فعالیت میکروب تو معده تولید گاز معده میکنه به آدم حس خفگی میده قشنگ سینت سنگین میشه انگار