باردار ک شدم خیلی خیلی گوشی رو محدود کردم اصلا نت نمیومدم مگه سوالی داشتم..هیچی خلاصه من شادو خندان رفتم سونوی غربالگری اول ک بچمو ببینم همون لحظه اول هنوز هیچی رو ندید گفت با شوهرت فامیلی؟ان تی بالا س تیغه بینی رو نمیبینم باید بری آمینوسنتز...الان از اون روز دوهفته و ۴ روز میگذره ۴شنبه قراره تازه آمینو بشم و جوابشم ک طول میکشه،از روزی ک اینو شنیدم تا الان همش تو نتم یا دارم موردای مشابه رو میخونم یا نی نی سایتم چشمام دارن کور میشن دیگ دورو نمبیینم..خیلیا میگین خودتو سرگرم کن کارای خونه رو میکنم کاری ندارم دیگ کسی رو هم اینجا ندارم 😔😔دعام کنین ،اونایی ک این روزا رو گذروندن میدونن چی میگم
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
اصلا حوصله ی این چیزا رو ندارم تو این مدت..انگار از تو نت میام بیرون دوباره غمم یادم میاد
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
الکی میگن یبار ب من میگفتن بچه قلب نداره باید سفط بشه یبار میگقتن اندازش کوچیک رشدش کمه یبار میگفتن باریکه جفتش امیدت ب خدا باشه من دخترم الا سالم سالم ۳ سالشه چقد گریه کردم چقد ترسیدم یبار میگفتن قلبش بشدت تند میزنه ۸ ماه حیفه بچت بیفته برو بستری خلاصه.....
عزیزم استرس سمه... مراقب خودت باش عدد nt چند بوده؟
۳.۵ 😭😭
به منم گفتن ریسک داره و رفتم سل فری انجام دادم و ۲ هفته طول کشید تا جوابش بیاد ، این دو هفته اندازه ی یکسال طول کشید بس که سخت بود ،نگرانیت رو کم کن و بسپار به خدا ، ان شاء الله که نی نی کاملا سالمه
زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شورگهی تلخ گهی شیرین است
الکی میگن یبار ب من میگفتن بچه قلب نداره باید سفط بشه یبار میگقتن اندازش کوچیک رشدش کمه یبار م ...
اه خدابگم چکارشون کنه ..میدونی اینا هم رو حساب این دستگاه ها میگن این حرفا رو گناهی هم ندارن ولی خوب خیلی واسه مادر بده...بخدا من دیگ دارم از پا در میام
به منم گفتن ریسک داره و رفتم سل فری انجام دادم و ۲ هفته طول کشید تا جوابش بیاد ، این دو هفته اندازه ...
خداروشکر ک سالمه..اون ریسکا همشون الکیه ی سری اعدادو ارقامو وارد سیستم میکنن ریسک میده..من ان تیم بالا بود ان بی رو هم ک گفت نمبیینه ریسک سندروم داون هم ۱به ۲۳۵
اعتقاد دارم روزی هزار بار میگم خدارو شکر ک خدا رو تو زندگیم دارم ک میتونم بهش توکل کنم..انقدر نذرش کردم ک نگو تو دفتر نوشتم یادم نره..چله عاشورا یس برداشتم دارم میخونم...مامانم میگفت نذرش کردم واسه حضرت رقیه گلسر بخرم بدم ب دختر بچه ها 😭
عزیزم واسه بعضیا 5هم بوده بازم خداروشکر تو آمینوسنتز مشخص شده سالمه.... به دلت بد راه نده... حالا فا ...
اره خیلیا رو دیدم ۶ هم دیدم اینجا گفته سالمه..ولی ذهن بدبخت من باید اون ۹۵ درصدی ک میگن سالمه رو ول کن رو اون ۴ درصد ک مشکل دارن فکر کنه 😑 پسر عممه ازمایش ژنتیک دادیم ولی دکتر سونو گفت اون ک همه چیومشخص نمیکنه ..هعی چی بگم دیگ بردیم واقعا