2777
2789
عنوان

فوررییی

92 بازدید | 9 پست

بچه ها دوستم آزمایش خون داده بتا 44‌ بی بی چک هم مثبت ولی سونو هیج چیزی نشون نمیده چرا ب نظرتون؟ممکنه خارج رحم باشه؟؟

خدایا شکرت که هر ثانیه و هر لحظه در فرکانس مثبت قرار دارم 

خیلی زود رفتی تا هفته هشتم صبر کن بعد برو الان از لپه هم کوچیکتره ،دیده نمیشه که

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی زود رفتی تا هفته هشتم صبر کن بعد برو الان از لپه هم کوچیکتره ،دیده نمیشه که

میترسه میگه ی وقت خارج رحم میشه تقریبا چهار هفته شه

میترسه میگه ی وقت خارج رحم میشه تقریبا چهار هفته شه

نه عزیزم الان خیلی زوده برای تو سونو نشون دادن ، اگر خیلی نگرانه بره سونو واژینال که البته خیلی از دکترها او این هفته های پایین اصلا توصیه نمیکنن 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
نه عزیزم الان خیلی زوده برای تو سونو نشون دادن ، اگر خیلی نگرانه بره سونو واژینال که البته خیلی از د ...

واژینال هم چیزی نشون نداده

واژینال هم چیزی نشون نداده

نگران نباشه تا هفته هشتم صبر کنه ،ولی باز هم با دکتر مشورت کنه 

من هفته شش رفتم سونو اصلا نشون نداد ،واژینال هم به سختی