2777
2789
عنوان

استاد عقده ای

240 بازدید | 9 پست

سلام دوستان..تو تاپیک قبلیم هست که ی استاد عقده ای چجوری اعصاب منو بهم ریخت..امروز رفتم پیش مدیرشون زیرآب طرفو زدم..گفتم این چه برخوردی بود اون روز داشت اومده پیش شما میگه برگه نشون ندین و..مدیرشون از طرف خودش معذرت خواهی کرد..بعد هم گفت بهتره بحثو کش ندیم..خوشحالم که ذهنم از این قضیه پاک شد..ولی ی کوچولو عذاب وجدانم دارم ی موقع تند نرفته باشم!بنظرتون می‌ره به اون استاده بگه؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا شناختی نداریم ک بگیم آره یانه خودت بهتر میشناسی شخصیتشو احتمال گفتنشو درنظر بگیر بالاخره بگه نگه همیشه خودت  باید آماده پاسخگویی به طرز برخوردت بادیگران و واکنش اونا نگه داری 

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
والا شناختی نداریم ک بگیم آره یانه خودت بهتر میشناسی شخصیتشو احتمال گفتنشو درنظر بگیر بالاخره بگه نگ ...

اتفاقا دوس دارم بره بگه..اون آدم برخورد جالبی نداشت..ذهن منو درگیر کرده بود

امتحانا همه انلاین بود 

ماهم با دوستام جمع میشدیم یجا امتحان میدادیم

ی استادی من ترم پیش ام درسشو افتاده بودم

این ترم دیگ مجازی بود با دوستام بودم ، از رو هم نوشتیم مطمعن بودم پاس میشم حتی مطمعن بودم بیست  میشم چون ی استادی برامون حل کرد سوالارو فرستاد ماهم فرستادیم ب استاد 

بعد ب دوستم داده بود ۱۹ 

ب من داده بود ۸ ، زنگ زدم بهش دادو بیداد کردم میگف من مگ با تو دشمنی دارم ؟ ک الکی بندازمت، گفتم داری دیگ وگرنه الکی نمینداختی و من مطمعنم پاس میشدم حداقل ده و میشدم 

یا پاسم کنید یا میام دانشگاه عکس امتحانم هست  خودتونم دارید بیایید بگید چیشو اشتباه نوشتم

ترم اخرم بودم ، گف نمیخواد شب نمرتو درس میکنم ، و شب پاسم کرد

خیلی عقده ایی ان استادااااااااا

اتفاقا دوس دارم بره بگه..اون آدم برخورد جالبی نداشت..ذهن منو درگیر کرده بود

من درجریان تایپیک قبلیت نیستم یهویی این موضوعو دیدن گلم 

سعی کن مساعل رو با بهترین روش حلش کنی تا بعدا مساله ساز نشه آدم ازاینده و دوروز بعد خبرنداره 

یموقع میاد آدما تویه جاهایی بدجور گیرهم نیفتن و لج و لجبازیو کینه کلی خسارت بخودمون میزنه 

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
من درجریان تایپیک قبلیت نیستم یهویی این موضوعو دیدن گلم  سعی کن مساعل رو با بهترین روش حلش کنی ...

البته اینم حرف درستیه..باید ادم موقعیت سنجی کنه ولی این نباید اشتباه بشه با اینکه سرتو بندازی پایین و بعنوان ی بیدفاع بزاری هر بلایی سرت بیارن.ببین من بخاطر همین ترس از عواقب اونموقع عکس العمل نشون ندادم..این ادم هم ترسو احساس کرد در وجود من و تند رفت.دیدم ذهن خودم درگیر شد سر این مسیله.نتیجه گرفتم که ادم از موقعیت هیچ کس نباید بترسه و بهتره همیشه از حق خودش دفاع کنه