2777
2789
چجوری باید بفهمیم جفت چشکلیه؟ من توی غربالگری اولم چیزی ننوشته بود ، پس فردا آنومالی مه، اونجا میگن ...

پزشکم موقع سونو بلند مسگفت که دستیارش وارد کنه

جدا از اونم توو برگه های سونوم نوشته جفت قدامی

🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون پاهای کوچولوش.... یادمه وقتی خودم نی نی داشتم روزهای سختی رو میگذروندم استرس داشتم ترس داشتم ...

ناز؟؟ شوهرم هنوز همونی بوده که بود. انرژی نمونده که بخوام براش بذارم اونم مثل یه لخته چربی افتاده کنج خونه. کارهاش واقعا عصبی می‌کنه منو

کولیک بخاطر چیه؟

معمولا بچه ها دنیا میان دلدرد دارن ولی خب اونایی که استرس و فشار روحی داشتن سخت تر و طولانی تر میشه بارداری خودش سخت هست من ماه هشتمم مث مرده متحرک بودم چند ساعت به ی جا زل میزدم افسرده شده بودم شکر خدا الان خوبم تا جایی ک دست خودته کنترل کن

شما تازه شروعش هست... آره شدید

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
الان بچه داری یا نداری امضات متوجه نشدم

یدونه دارم 

اولی بی دردسر حامله شدم برای دومی خیلی بالا پایین زدم ای وی افم کردم ولی نشد که نشد دیگه بیخیال شدیم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
الان بچه داری یا نداری امضات متوجه نشدم

امضام مال اون موقس که اونهمه امپولو سرمو قرص استفاده کردم ولی باز جواب انتقالم منفی شد خیلی داغون شدم الان تونستم تا مقدار زیادی بیخیال بشم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه