2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توی بانکها و ادرات مختلف امکان استخدام داره

رشته خوبی هست،درسهای مشترک با حسابداری،مدیرتهای مالی،بازرگانی و.... داره 

ولی راستش بعضی وقتها خودم خیلی گله دارم

توی استخدامی هایی که این سالها دیدم گاهی پیش خودم فکر میکنم که این برگزار کننده ها یا مسئولین مگه یادشون رفته چنین رشته ای هست،چون مثلا میزنه فلان شغل رشته حسابداری و انواع مدیریت و فلان اینا رو میخواد ولی در کنارش علوم اقتصادی رو نمیزنن،مثلا از هرسه تا آزمون توی رشته های مختلف یکی یا دوتا اقتصاد میبینم،بیشتر مدیریت و حسابداری میبینم.

ولی ارشد و دکترا بیشتر ازش دیدم این سالها

بازم میگم رشته خوبیه از مدیریت و حسابداری بیشتر دوستش دارم

به شرطی که به موقع و با سواد خوب درستون رو تموم کنید،اگر بشه ادامه داد هم خیلی بهتره

استخدامی ها هم قبولیشون خیلی سخت نیست،اگر آماده باشید و ریاضی و زبان رو خوب بزنید(چون خیلیا تو اینا ضعیفن)میشه قبول شد

ولی گاهی میبینم به این رشته توی استخدامی ها ظلم میشه انگار یادشون میره

پسر هستم
حدودا چه قدر حقوقشه؟

اگر منظورتون بانک ها هست که زندگی آدم رو از لحاظ اقتصادی توی دو سه سال کاملا متحول میکنن.

بانک که فقط رشته های مدیریت و اقتصاد نمیخواد،رشته های مرتبط دیگه ای میخوان

باید دید هدف شما چیه و بین چه رشته ها و چه اهدافی میخواید این رشته رو انتخاب کنید

پسر هستم
اگر منظورتون بانک ها هست که زندگی آدم رو از لحاظ اقتصادی توی دو سه سال کاملا متحول میکنن. بانک که ف ...

من خیلی گیجم 😔😔بین رشته هایی که قبول میشم فقط از اقتصاد و زیست مولکولی خوشم اومده حالا بین این دوتا موندم

ریاضیم نسبت به بقیه درسام همیشه بهتر بوده

زبانم از بچگی کلاس می رفتم

حالا موندم کدومو برم که هم آینده خوبی داشته باشه هم درامد خوبی چون نمی خوام به لیسانس اکتفا کنم و می خوام ادامه بدم 

بنظرت کدومو برم؟

من خیلی گیجم 😔😔بین رشته هایی که قبول میشم فقط از اقتصاد و زیست مولکولی خوشم اومده حالا بین این دوت ...

والله سخته که من پیشنهاد بدم چون روی ایندت تاثیر داره

توی این سالها که اطرافم دیدم از دوستان خودم رشته مدیریت بانک قبول شدن(با تلاش و پشتکار زیاد)،از همکلاسی رشته اقتصادم که خانم بود اونم بانک سر کار هست(البته شنیدم با آشنا و پارتی استخدام شد)

توی این سالها میبینم که اونایی که بیشتر رشته های مربوط به گروه بهداشت هستن بازار کار خوبی داشتن

اقتصاد اگر مفاهیم و به خصوص ریاضی خوبی داشته باشید رشته اسونی میتونه براتون باشه.ولی در مورد بازار کارش ادم نمیتونه با اطمینان صحبت کنه،این سالها سالی یکی دوبار استخدامی میزنن که هرجا یکی دونفر میخواست،مثلا برای پذیرش بیمارستانها،کارشناس برنامه وبودجه داخل ادارات مختلف،کاربر بانک و از این قبیل

تجربی بودم ولی در مورد بازار زیست مولکولی نمیدونم

راستش هردو.رشته خوبی ان و شما میتو نید توی هردو بهترین باشید ولی اینکه بازار کارباشه متاسفانه نمیشه پیش بینی مطمئنانه ای داشته باشم

فقط بین همین دوتا رشته میتونی انتخاب کنی؟

پسر هستم
اگه توی بانک کار کنی چه قد می دن؟

معمولا بانک ها یه حقوق دارن و چندین نمونه مزایا

مثلا وام خودرو،وام مسکن،معیشتی،کارانه،خدمات درمانی خیلی خوب

البته ممکنه بانک به بانک فرق کنه ولی در کل همه خوبن

بعضی بانکها هم به مناسبتها و بهانه های مختلف وام و پول واریز میکنن واسه کارمنداشون

کلا از لحاظ مالی در رفاه خوب میزارن

پسر هستم