2777
2789
عنوان

خانم ها بیایین

166 بازدید | 31 پست

برای کاهش دردهای قاعدگی چی بخوریم خوبه ؟ جوشونده های مختلف رو از صبح تا الان امتحان کردم هزار جور مسکن هم خوردم ولی خوب نشدم الانم میترسم برم بیمارستان چه کنم ؟ خواهش میکنم تجربه هاتون رو بگین 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
عزیزم کپسول گل مغربی بخور خیلی خوبه 

از داروخانه باید خرید ؟

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره عزیزم 

مرسی جونم چجوری باید بخورم یعنی تعدادش و زمانش ؟ 

قرص هیوسین

خوردم اونو 

مسکن چی خوردی؟

ژلوفن استامینوفن باکلوفن مفنامیک اسید هیوسین از همشون یکی یکی خوردم 

مرسی جونم چجوری باید بخورم یعنی تعدادش و زمانش ؟ 

یک‌روز درمیون ی دونه 

🤰-Medical 🌸Midwifery🌸pregnancy🤱جمله تاکیدی مثبت ک واسم اتفاق میوفته :زندگیم پر از عشق و ارامش و خیرو برکته خدایا شکرت 🧿🌸
دم کرده آویشن با یه ذره بو مادران و نبات معجزست

آویشن و نبات خوردم بو مادران نداشتم من