2777
2789
عنوان

رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 21 پست
خب برای قندت دارو مصرف میکنی؟

نه

چندتا دکتر رفتم هرچی بهشون میگم اذییت میشم قندم میوفته اصلا توجه نمیکنن

میگن قند بخور میگم خوب وزنم میره بالا میگن قند طبیعی بخور خوب قنده طبیعی هم کلی باید بخورم مثلا با دوتا خرما حالم خوب نمیشه باید یه بشقاب خرما بخورم تازه یکم خوب بشم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بامدادخمار#   سلام عزیزم پیشنهاد شما به من چیه ضعف و اضافه وزن هردو ازارم‌میدن و‌مانع از انجا ...

@بامدادخمار لطفا جواب بده

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
@بامدادخمار   لطفا جواب بده

عزیزم اول چکاپ کامل بده ببین مشکلی مثل کمخونی کم کاری تیروئید التهاب عضلانی یا کمبود ویتامینی چیزی نداری ؟ 

بعد اصلا اصلا ناشتا ورزش نکن حتما یک ساعت قبل ورزش غذا خورده باش 

آب حتما باید زیاد بخوری گاهی دهیدراته شدن بدن ضعف میاره 

حتما تو رژیم پنج وعده باید غذا بخوری سه وعده ی اصلی و دوتا میانوعده حتما باید عسل خرما لبنیات آجیل و مغزها رو تو رژیمت بگنجونی و اصلا نباید مدت طولانی گرسنه بمونی 

ورزش رو هم از کم شروع کن ده دقیقه برای شروع کافیه به مرور ورزشت رو زیاد کن و اصلا فشار نیار 

کربوهیدرات رونباید حذف کنی 

مولتی ویتامین هم حتما بخور 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزم اول چکاپ کامل بده ببین مشکلی مثل کمخونی کم کاری تیروئید التهاب عضلانی یا کمبود ویتامینی چ ...

ممنون نکات خوبی بود باایناپیش میرم فکر نکنم فعلا بتونم رژیم‌سخت بگیرم

ممنون نکات خوبی بود باایناپیش میرم فکر نکنم فعلا بتونم رژیم‌سخت بگیرم

قربونت

اصلا رژیم سخت نگیر چه عجله ای داری اهسته و پیوسته پیش برو هفته ای نیم کیلو کم کنی هم عالیه

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
قربونت اصلا رژیم سخت نگیر چه عجله ای داری اهسته و پیوسته پیش برو هفته ای نیم کیلو کم کنی هم عالیه

حالخ اصلا خوب نیس روحی جسمی داغونم حس میکنم تمام مشکلاتم با لاغر شدن حل میشه

شما درمورد کتاب خوب بخوریم خوب لاغر شویم اطلاع دارید؟