2777
2789
عنوان

اقایون تو نی نی سایت چیکار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 60 پست
جدیدا پسر بچه دبیرستانیا هم عضو میشن چند روز یکیشون به من گیر داده بود کراشت غیر منطقیه بیا رو من ک ...

😂😂😂😂😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اگه ورود آقایون ممنوع بود یابد

اصلا سایت تایید نمیکرد و گزینه مرد نمیگذاشت

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب شوهرم بهم گف یکی تو محل کار بهش گفته من تو نی نی سایتم تازه با اسم خانم

منم بش گفتم مردی ک میاد سایت زنان و بارداری هیزه

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
چیکارشون داری اخع اگه مزاحمتی ایجاد کردن یا تو تاپیکی که مخصوص خانوما نظر دادن میتونین نی نی یار رو ...

نه اخه واقعا درک نمیکنم خوندن تایپیکایی که درمورد مادرشوهر خواهر شوهر یا چیزایی خانمانه اس چه جذابیتی داره براشون 

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
معتقد بود اگه رو اون کراش بزنم منطقیه😂

میزدی خب😂😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مربوطه چون ادم دلش میخواد حرفای خواهرانه بزنه هیچ مردی ام نباشه 

دقیقا 

اومدیم اینجا راحت باشیم باز این مردای...اومدن 

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
خو من رو سن بالاها کراش دارم😶

دوره 

دوره مردایه جاافتادس خواهر

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
بله من نمیفهمم حکمت زنانه مردانه کردن سایتای اینترنتی چیه.تو کل دنیا تنها جایی که زنانه مردانه داره ...

ببین من منظورم ممنوع کردن نیست منظورم اینه تایپیکای خانمای خانه دار یا تایپیکای مادر شوهر اینا چه جذابیتی براشون داره که میان عضو میشن و نیگا میکنن درکشون نمیکنم واقعا

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
مربوطه چون ادم دلش میخواد حرفای خواهرانه بزنه هیچ مردی ام نباشه 

خب بزن 

وقتی مردا حریم خودشونو رعایت نمیکنن 

ما رعایت بکنیم 

مردی ک تو نی نی سایت عضوه 

از هر زنی زن تره ک اینجا بکارای زنونه میرسه 

پس بهتره ک اینجا خاله زنک باشن

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  
دقیقا  اومدیم اینجا راحت باشیم باز این مردای...اومدن

ادم اصن هنگ میکنه 

خو من رو سن بالاها کراش دارم😶

😂😂😂بابا بزرگ منم هستا خواستی تعارف نکن

نه اخه واقعا درک نمیکنم خوندن تایپیکایی که درمورد مادرشوهر خواهر شوهر یا چیزایی خانمانه اس چه جذابیت ...

هیچ جذابیتی نداره عزیزم این الان یه سایت عمومی هست وقتی تو گوگل چیزی رو سرچ کنی راحت بدون اینکه عضو باشی میتونی بیای همه مطالب رو بخونی  

اینو بدون که فضای مجازی حریم خصوصی ندارع بعضیام از بی شرفیشونع با اسم خانوم میان و چرت و پرت میگن

﷽ __بِسمِ رَبِّ چشمهایَش  ❤۹۹/۹/۹