عاقا اسمش روشه نی نی سایت برای خانما و بارداری و این چیزاست فازتون چیه میاین اینجا ثبت نام میکنید میشینید تایپیکای خانمارو میخونید ؟ اینجام ارامش نداریم 😐😐
خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
جدیدا پسر بچه دبیرستانیا هم عضو میشن چند روز یکیشون به من گیر داده بود کراشت غیر منطقیه بیا رو من ک ...
😂😂😂😂😂😂
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) پ بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) پ بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
بله من نمیفهمم حکمت زنانه مردانه کردن سایتای اینترنتی چیه.تو کل دنیا تنها جایی که زنانه مردانه داره ...
ببین من منظورم ممنوع کردن نیست منظورم اینه تایپیکای خانمای خانه دار یا تایپیکای مادر شوهر اینا چه جذابیتی براشون داره که میان عضو میشن و نیگا میکنن درکشون نمیکنم واقعا
خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍