2777
2789
عنوان

بارداری

126 بازدید | 15 پست

سلام خانمها من این ماه اقدام داشتم آخرین پریودم ۷ شهریور بوده چند روزه یه سری علایم دارم که مدام میگم حتما تلقینه ولی از صبح که از خواب بیدار شدم حالت تهوع و سرگیجه بدی داشتم حالت تهوعم کم کم خوب شد اما سرگیجه ام و درحدی هست که عصر رفته بودم بیرون یهو سرگیجه گرفتم و زمین خوردم. به نظرتون فردا بی بی چک بزنم نشون میده؟ طبق پریودیهای قبلم پنجم باید لک ببینم و ششم پریود بشم

الان زوده عزیزم، اگه باردار هم باشی نشون نمیده مارک مدیکور بزن سوم چهارم

دیدم بعضی ها توی همین نی نی سایت میگفتن یه هفته زودترم جواب داده. چون سابقه دوتا سقط دارم میخام زودتر بفهمم که بیشتر مواظب باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زوده عزیزم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
ممکنه کسی به خاطر بارداری در این حد سرگیجه داشته باشه؟؟؟؟

بله.من خودم از سرگیجه فهمیدم باردارم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
من خودم چهار روز قبلش زدم نشون داد، مارک مدیکور باید حداقل ده یازده روز از لقاح گذشته باشه

قبل تاریخ پریودی یا قبل از اون تاریخی که فکر میکردی باید پریود بشی؟ یعنی من طبق آخرین پریودم باید هفتم بشم اما طبق سیکلهام پنجم باید لک ببینم و ششم بشم

چهار روز قبل از تاریخی که باید پریود میشدم، منم باید از چهار پنج روز قبله تاریخم لک می‌دیدم، بعد که ...

پس منم یکی دو روز دیگه میزنم. مرسی عزیزم بابت راهنماییتون

به همین شدت ؟؟؟؟ میترسم نکنه مشکلی داشته باشم

ن بابا.چ مشکلی....بله.مال منم شدید بود