سلام خانمها من این ماه اقدام داشتم آخرین پریودم ۷ شهریور بوده چند روزه یه سری علایم دارم که مدام میگم حتما تلقینه ولی از صبح که از خواب بیدار شدم حالت تهوع و سرگیجه بدی داشتم حالت تهوعم کم کم خوب شد اما سرگیجه ام و درحدی هست که عصر رفته بودم بیرون یهو سرگیجه گرفتم و زمین خوردم. به نظرتون فردا بی بی چک بزنم نشون میده؟ طبق پریودیهای قبلم پنجم باید لک ببینم و ششم پریود بشم
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
ممکنه کسی به خاطر بارداری در این حد سرگیجه داشته باشه؟؟؟؟
بله.من خودم از سرگیجه فهمیدم باردارم
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
من خودم چهار روز قبلش زدم نشون داد، مارک مدیکور باید حداقل ده یازده روز از لقاح گذشته باشه
قبل تاریخ پریودی یا قبل از اون تاریخی که فکر میکردی باید پریود بشی؟ یعنی من طبق آخرین پریودم باید هفتم بشم اما طبق سیکلهام پنجم باید لک ببینم و ششم بشم